NORTON TAKKUAA

3 kommenttia

OSAISKOHAN JOKU FIKSUMPI KERTOA JOTAIN VINKKIÄ MUN ONGELMAAN. MULLA KONEELLE XP HOME EDITION JA NORTONIN PALOMUURI JA VIRUSOHJELMA. KONEELLA ON KÄYTTÄJIÄ KOLME, JOKAISELLE OMA TUNNUS. MULLA AINOASTAAN JÄRJESTELMÄVALVOJAN OIKEUDET. SILLOIN KUN KONEEN ON AVANNUT JOKU MUU JA VAIHDAT KÄYTTÄJÄÄ JA KOETAT NORTONIN LIVE UPDATEA SE HERJAILEE ETTEI OLE TILAUS VOIMASSA, EIKÄ SUOSTU LÖYTÄMÄÄN PÄIVITYKSIÄ. KONEEN KUN KÄYNNISTÄÄ UUDELLEEN JA AVAA OMALLA TUNNUKSELLA NIIN HOMMA PELITTÄÄ. ASETUKSISSA ON PÄÄLLÄ AUTOMAATTINEN LIVE UPDATE, MUTTEI KYLLA PÄIVITTELE AUTOMAATILLA. TILAUS ON KYLLÄ VOIMASSA ENS VUODEN KESÄKUULLE ASTI.

  
 • Tuo ei taida olla Nortonin vika vaan ominaisuus :wink:

    
 • Samaa kuullut muuallakin valitettavan. Ominaisuudeksi toistaiseksi ainakin luokittelevat. Sen kanssa joutuu vain toistaiseksi elämään tai hankkimaan paremmin 'monikäyttäjä'-ympäristössä toimivan ohjelmiston.

  Voisit myös 'korjauttaa' näppäimistösi, kun tuntuu olevan CAPSit päällä kokoajan. On epäkohteliasta huutaa asiansa :smile:

    
 • Voi olla niin, että vain pääkäyttäjällä on oikeus päivittää ohjelmia ja ylipäätään asentaa mitään uusia ohjelmia. Oletko katsonut mitä oikeuksia olet antanut tavalliselle käyttäjälle?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit