Ongelma mainosten kanssa

4 kommenttia

Olisi tällainen pienen pieni, mutta ärsyttävä ongelma. Kun www-sivulla on osan sivusta kattava mainos (kuten tässä oikealla), niin tuon mainoksen tilalla lukee "sivua ei voi näyttää ... blaa-blaa-blaa". No ei siinä mitään, mutta aina kun jollakin sivulla tuollainen mainospaikka on, joudun painelemaan "edellinen" -nappia kaksi kertaa päästäkseni todella taaksepäin. Ensimmäisellä painalluksella vain tuo mainospaikka muuttuu tyhjäksi (valk.) ja toisella painalluksella pääsen vasta takaisin.

Varmaan jotain suojausasetuksia pitäisi muuttaa, mutta mitä? Selain on IE 6, käyttöjärjestelmä XP SP2:lla

  
 • Osta Norton Personal Firewall.
  Siinä on mainostenesto.

    
 • Niin mutta kun ongelma näyttäisi olevan juuri se että mainokset on estetty. Työkoneessa on Windows NT ja siinä kaikki toimii hyvin. Mainokset näkyy, eikä tarvitse klikkailla monta kertaa päästäkseen taaksepäin.

    
 • Älä käytä Microsoftin Internet Explorer -selainta. Lataa vaikka Mozilla Firefox (www.mozilla.org). Se toimii joka suhteessa paremmin, eikä mainoksistakaan tarvitse välittää.

    
 • Voit myös klikata takaisin-nappulan sijasta tuota vieressä olevaa kolmiota, sillä ainakin pääsee takaisin päin ja vaikka aika monta askelta jos tarttee.
  Joillakin sivuilla taitaa olla myös tehty semmoinen scripti, ettei sivulta pääse pois yhdellä klikkauksella... :confused:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit