kannettava vai pöytämalli

4 kommenttia

:confused: haluaisin koneen mukaan matkoille mut en tiädä voiko kannettavalla pelata hirveesti pelejä ,nimittäin muuten ottaisin heti pöytämallin jos matkoilla olis jotai muuta tekemistä. KUINKA KAUAN KANNETAVAN ELINIKÄ ON? VOIKO KANNETTAVALLA PELATA KUNNON PELEJÄ? ELI KANNETTAVA VAI PÖYTÄMALLI?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????


BY 14-v tietokoneen ostaja :cry:

[alias24 muokkasi tätä viestiä 29.11.2004 klo 09:33]
  
 • kannettaviakin saa sellaisia, joilla pelit pyörii hyvin, mutta hinnatkin ovat sen mukaiset. Mutta jos pelaat paljon tietokoneella muulloinkin kun matkoilla, niin ostaisin pöytäkoneen

    
 • tietysti kannettavan tietokoneen hiiri on huono pelaamiseen jos se on sormella liikutettava kiinteä hiiri, mutta jos siihen laittaa tavallisen hiiren niin mikäs siinä sitten.

    
 • Kannattaa hankkia Toshiba Satellite p25 -sarjan kannettava. Siinä on yli 3ghz prosessori, tehokas näytönohjain, 80gt kovalevy ja mikä parasta, 17-tuumainen laajakuvanäyttö! Lisäksi siinä on polttava DVD SuperMulti -asema.

    
 • Huono puoli Satellitessa on kova hinta (2000-2500€) ja paino (n.4,5kg) Mutta kyllä se silti kannattaa jos vaan on rahaa!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit