Kasettiäänitteet CD-levyille?

3 kommenttia

Haluaisin tietää, saako C-kaseteilta äänitteet kopioitua CD-levyille. Ja millainen ohjelma pitää olla, vai onko se jo tietokoneen mukana? Omassa koneessani on kylläkin kopioiva Cd-asema, joku LG 52x24x52x. En kylläkään ole sitä käyttänyt vuoden aikana kuin pari kertaa. Käyttöjärjestelmä on Windows XP Home.

Itselläni on alkuperäisiä kielikasetteja, mutta uudessa autossani ei olekaan kasettisoitinta, vaan CD-soitin. Matkalla olisi mukava kuunnella kielikasetteja CD-soittimelta. Antakaapa vanhalle äijälle vinkkejä!

  
 • Jos tietokoneessasi on linjatulo, voit soittaa kasettisoittimesta kasetit ja äänittää tietokoneelta tavaran talteen WAV-tiedostoksi. Sitten vaan poltat kyseiset tiedostot äänilevymuotoon CD-levylle.

  Äänittämiseen taitaa riittää Windowsin perusohjelmat, mutta esimerkiksi Audacity (katso Googlesta) tekee homman oikein. Sitten tarvitset vain jonkin poltto-ohjelman kuten Aheadin Neron (www.nero.com).

    
 • Katsoo alla olevaan linkkiin tuo on aikas hyvä.
  http://www.polderbits.com/

    
 • Kiitoksia Veijo ja tiet avusta ongelmaani, kyllä rupesi hyvin toimimaan näillä tiedoilla. Polttokin sujui Nero Express-ohjelmalla kuin leikiten. Nyt on saksan kielen kasetit Cd:llä autokäytössä ja hyvin toimii. Muutin samalla tuon äänitysohjelmankin saksankieliseksi, kun en ymmärrä tuota englannin kieltä. Kiitoksia vielä kerran!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit