Tuontiauton tulli/vero...

3 kommenttia

Mihin tuo typerääkin idioottisempi tulli/tuontivero perustuu?
Mistä se koostuu..?
Olen ajatellut, että voisi hakea vaikka länsinaapuristamme jonkun mukavamman ja huomattavasti halvemman kulkupelin mutta se vero arveluttaa... :confused:

[911 muokkasi tätä viestiä 08.04.2005 klo 19:08]
  
 • www.bytbil.com on Ruotsin suurin vaihtoautokauppa, ruksatessa vaihtoehtoja kannattaa ottaa "utökad sökning" ja ehkä unohtaa läänit. Näin olen saanut kattavimmat tulokset. Dieseleitä ei sitten paljon ole muuta kuin Audi ja VW ja jokunen Mersu, mutta hyviä huollettuja autoja Sveduistakin löytyy.

    
 • Lainaus:
  13.04.2005 klo 06:38 SixPack kirjoitti
  Dieseleitä ei sitten paljon ole muuta kuin Audi ja VW ja jokunen Mersu, mutta hyviä huollettuja autoja Sveduistakin löytyy.  Tiedetään, että hyviä "sieltäkin" löytyy - jopa huomattavasti parempia kuin täältä!
  Nykyinen käytettynä ostamani auto kun on aikanaan tuotu muuttoautona juurikin Ruotsista :smile:

    
 • Se on se sama väliaikainen autovero, joka auton hintaan lisätään. Suomesta uutena ostetun auton hintaan se sisältyy ja tuotaessa se täytyy maksaa erikseen.

  Lyhyesti kysymykseesi vastaten se perustuu Suomen verottajan käsitykseen väliaikaiseksi säädetystä verosta sekä tavaroiden ja ihmisten vapaasta liikkuvuudesta EU:n alueella ja se koostuu siitä verosta sekä verosta maksettavasta arvonlisäverosta.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit