SUOMI TAAS EY-TUOMIOISTUIMEEN AUTOVERON VUOKSI

2 kommenttia

Tällä kertaa on kyseessä ajoneuvon väliaikainen veroton käyttö.Kaikkea se SDP-taustainen vanhempi verovirkamies keksiikin verotuottojen hankkimiseksi.

http://www.kaleva.fi/plus/juttu723395_page0.htm

  
  • No jos tuo menee muutokseen niin kääntävät viranomaiset sen toiste päin ja silloin loppuu verovapaiden autojen osto ulkomaan komennuksilla. Eli jos kotipaikaksi katsotaan Suomi niin maksat sitten autoveron Suomeen vaikka olisit Saksassa komennuksella :sunglasses:

      
  • Minun mielesatäni Brysseliin voisi laittaa kansalaiadressin ja kantelun suomen riistoyhteiskuntaa vastaan jo tällaisenaankin tuota nykypäivän verovapaan auton tuomisprosessia koskien. Onhan se tehty tahallisesti niin hankalaksi ja siinä ei ole mitään järkeä kun ihmiset joutuvat haalaamaan verovapaan autonsa jeeraan sen sijaan että säilöisi sen esimerkiksi kotonaan tallissa. Lisäksi pitää olla vuosi yhtäkestoista oleskelua ulkomailla, mutta miksi se ei voisi olla esimerkiksi tietyssä ajassa hankittua vaikka pätkissä, eli vaikka kolmessa vuodessa joka vuosi 4kk ja vuosi olisi kerätty. Sitten oikeudenmukaiset rehdit propagandattomat valtiot antaisivat kupongin kouraan ja sanoisivat että olet oikeutettu hankkkimaan verovapaan auton jonka saat myydä kolme vuotta ostopäivästä.

    Tässä hommassa voisi vedota ekologisuuteen ja ihmisoikeuksiin ja rehellisen eurooppalaisen kilpailun edistämiseen.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit