Digisovitin Hyundai HYD-9000T

0 kommenttia


Mainittu värkkine ostettiin muutama viikko sitten ja liitettiin ohjekirjan kuvien mukaisesti mm. kahdella scart-johdolla Salora-televisioon ja Philips-videonauhuriin.

Kanavia löytyi 19 kpl Turun liepeillä olevan omakotitalon antennin kautta Kuusiston mastosta.


Seuraavat seikat on havaittu:

1. Salora-TV:n kahdesta scartista pitää valita se tässä tapauksessa toimiva.

2. PIP-toiminto ei enää toimi.

3. Jos haluaa nauhoittaa yhtä kanavaa ja katsoa toista kanavaa - ei onnistu.

4. TV pitää olla aina kanavalla 0 samoin kuin videonauhurikin.

5. Saloran tekstiTV on aika monipuolinen - voi valita taustaohjelman näkyviin tai ei ja voi valita suurennetun tekstikoon. Näihin Hyundai ei pysty vaikka värkki maksoi 169 euroa (yksi maksukorttipaikka).

6. Hyundain kautta tekstiTV:n tekstikoko on huomattavan pieni, joskin seuraava sivu vaihtuu nopeasti kun painaa nappulaa.

7. Hyundai HYD-9000T menee aika usein tilttiin. Kaukosäädin ei toimi kaikilta nappuloiltaan. Kuvaruutunäytöt jäävät näkymättä. Silloin auttaa vain takaseinässä oleva virtakytkin (3 sek. virta pois), jolloin HYD-9000T palaa taas toimintaan. Mikään ei koneessa ilmaise, milloin tiltti alkaa eikä ole saatu päätellyksi, mistä se johtuukaan. Saattaa olla yksilövika. Onhan takuutakin vielä jäljellä pitkään. En tiedä, korvaako takuu tilttiinmenevää konetta vai onko se vain digisovittimen tyypillinen vika? Tiltti ilmenee yleensä 1 - 5 kertaa illassa.

8. Kuva on erinomainen.

9. Tekstitys on elokuvista ja muistakin ulkomaankielisistä ohjelmista joskus poissa pitkiä aikoja mutta lienee tyypillistä digisovittimille.

10. 19 ohjelmaa on mutta salattuja elokuvakanavia (3 kpl) ei tietenkään näy, koska ei ole korttia hankittu. Sen sijaan kahdesta virittimen löytämästä ohjelmasta on näkyvissä vain perustiedot mutta ei ohjelmaa koskaan. Aika näyttää, näkyisikö mahdollisen kesätauon jälkeen jotakin. Hienoa on, että TurkuTV näkyy sekä mm. SubTV ja Ylen Teema sekä UrheiluTV, vaikka ohjelmaa tuleekin vain harvoin, siis vain osan vuorokaudesta. MTV3+ pitää liki kaikki maksullisina, poikkeuksena oli Etelä-Amerikan jalkapallomestaruuskisat pari viikkoa sitten.

Mieluusti kuulisin kommentteja edellisistä kohdista ja varsinkin HYD-9000T-sovittimen muilta käyttäjiltä.

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit