Finlux

1 kommentti

Finlux mainostaa boxinsa menestyneen TM:n testissä.

Valitettavasti testistä puuttuu käyttöikä. Finlux ilmoittaa päivittävänsä digiboxiaan, 410-T, vain Turussa olevassa huoltoliikkeessä. Ilmeisesti sama palvelu on edessä parin vuoden päästä näillä nyt "menestyneillä" boxeilla.

Ei enää koskaan mitään Finluxilta tullutta myytiinpä sitä millä nimellä tahansa ja olkoon kenen tahansa valmistama. Alkuperäisiäkin tuotteita on saatavista ja niille myös huoltoa.

Ei ihme, että yritys on velkasaneerauksessa, mikä sitten lopettanee lopunkin tuen ja suojaa kaikesta vastuusta valmistajaa.

  
  • On valitettavaa etenkin yhtiön työntekijöiden sekä suomalaisen teollisuuden kannalta, että Finlux on menossa nurin. Kirjoitan "menossa nurin", koska en usko yhtön elinkelpoisuuteen velkasaneerauksen jälkeenkään. Päättäjien pitäisikin nähdä tosiasiat oikeassa valossa ja lopettaa meidän veronmaksajien lompakoista otettava tuki kuolevalle yritykselle. Kuolemaa voidaan pitkittää, mutta elämästä ei selviä hengissä.

    Kuvaputkitekniikkaan perustuva tv-valmistus ei voi elättää tuotantovolyymiltään pientä yritystä kalliiden kustannusten maassa, kun samaan aikaan taulu-tv:t yleistyvät ja niiden hinnat laskevat merkittävästi jopa kuukausittain. Suuret valmistajat jyräävät, tuovat markkinoille yhä kehittyneempiä ratkaisuja yhä nopeammin ja yhä edullisemmin. Finlux voisi tietysti hankkia maailmalta litteitä näyttöjä (jos sillä olisi rahaa), mutta se olisi silti jatkuvasti jälkijunassa niin tekniikan, tuotekehityksen kuin hintojenkin kanssa. Toivottavasti Finluxin tuotteiden huolto sentään toimii jatkossakin edes jollain tavalla.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit