Sony KDL-40NX700 kokemuksia

7 kommenttia

Otsikon mukaisen TV:n hankinta on harkinnassa, onko jollain jo käyttökokemuksia? Missään liikkeessä en ole päässyt testaamaan Wi-Fi-yhteyttä, eli toimiiko käytännössä? Eräässä liikkeessä myyjä kertoi, että eivät olleet onnistuneet kytkemään ko. TV:tä omaan langattomaan verkkoonsa. Ei oikein vakuuta!

  
 • tuli hankittua tuo tv ja en voi sanoa tuosta wi-fi systeemistä kun en ole vielä tehnyt langatonta verkkoa kotiin  täytyy sanoa että on kyllä iso ero kuvalla verrattuna edelliseen sonyn hyvään lcd malliin joka on 3 vuotias

    
 • Itsekin hankin ko. TV:n ja olen tyytyväinen kuvan laatuun. Myös Wi-Fi yhteys pelaa ongelmitta, joskin ainakin toistaiseksi sisältö on aika hyödytöntä. YLE Areena pitäisi näkyä 28.4. alkaen. Sen jälkeen alkaa olla jo jotain katsottavaakin.

    
 • ForeMan:

  Myös Wi-Fi yhteys pelaa ongelmitta, joskin ainakin toistaiseksi sisältö on aika hyödytöntä. YLE Areena pitäisi näkyä 28.4. alkaen. Sen jälkeen alkaa olla jo jotain katsottavaakin.
  YLE Areenasta löytyykin aika reippaasti sisältöä, joskin etsimänsä ohjelman löytäminen voi olla vaikeaa, kun ohjelmia joutuu sorttailemaan. Lisäksi näyttää tuleen Eurosport ja FIFA World Cup Collection. Kyllä tämä tästä lähtee...    
 • Itsellä myös olis tarkoitus tämä telkku ostaa.

  Joko on tullut enemmänkin kokemuksia tuon Wi-Fi:n toimivuudesta?

  Mites "internetTV" toimii?

  Onko kukaan kokeillut dnla toistoa?

  Onko tuo läsnäolotunnistimen toiminta järkevää/hyödyllistä?  Lisää vain käyttökokemuksia.

    
 • Itse päädyin 46:seen wifi-valmiudella. 40" on kuitenkin aika pieni. Wifin voi hankkia lisävarusteena myöhemmin, mutta se on minun tapauksessan turha koska se löytyy jo Playstation3:sta, joka toimii Blu-ray-soittimena (molemmat ovat FullHD ) ja online-pelikoneena.  Internet-tv toimii ihan ok, mm. Youtubea voi katsoa olohuoneessa. Jos ei langatonta verkkoa tai PS3:ta ole, niin se toimii perinteisillä tietokoneen verkkopiuhoillakin jos ylettyvät modeemilta.  Telkkariin saa 5 vuoden takuun kun ostaa oikeasta paikasta, hintakaan ei poikennut niistä ostopaikoista joiden takuu on lyhyempi.

    
 • Mistä löytyisi hyvät säädöt? Tehdasasetukset eivät tunnu kovin hyviltä.

    
 • http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=18502021  Tuolta sivun alusta pitäisi löytyä kehutut kuvan säädöt.

  Ei tosin henk.koht. kokemusta, kun en ko. televisiota vielä omista.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit