Samsungin digitv-tuotteet

6 kommenttia

Minulla on muutama Samsungin tekemä litteää digitöllötintä + tallentava digiboxi ja kaikissa on jotakin häikkää. Töllöttimet eivät ymmärrä lähetyksen kuvakoon muutokset joten ihmiset ovat välillä litteitä jos lähete on 4:3 ja laihoja jos lähete on 16:9 kun kuva on säädetty toiselle sopivaksi (en ole löytänyt kuva-asetuksista apua). Samoin toisen töllöttimen muisti hukkaa kaapelikanavia vähään välillä. Tallentava digiboxi vuorostaan herjaa välillä ohjelmapäivityksestä (tallennettu ainoastaan vapaat antennikanavat) eikä osaa näytää Ylen tekstitystä oikein, leikka kaksirivisestä tekstistä toisen rivin alkupuoli pois jos ensimmäinen rivi alkaa keskemmällä ruutua (ohjelmistopäivityksestä ei ollut apua). Miten on mahdollista että tällaisille tuotteille annetaan testeissä kehut kun tekniikka on jäänyt keskeneräiseksi???

  
 • Minun Samsung TV menee yöllä silloin tällöin itsekseen päälle, enkä keksi muuta kuin ottaako ulkovalojen (todella kaukaa!!) liiketunnistimesta signaalin jos vaikka jänöjussi juoksee ohi? Muutenkin koko kapulan logiikka on niin vasenkätinen SONYyn verrattuna.  Tuo kanavamuistin hukkaaminen taitaa olla joka merkissä yleistä eikä tapahtune kuin 1-2 kertaa vuodessa? Kuvakoot - hmmmm.. ne ovatkin sitten oma hebreansa eivätkä toimi missään laitteessa kuten luvataan.

    
 • Meillä on kanssa Samsung ja siihen tuli takuuaikana outoksia, kuten kanavan vaihdot itsekseen yms. syynä oli viallinen kaukosäädin!

  Tuon kun sai vaihdettua niin hyvin on pelannut ja kuva on todella hyvä, mutta ei toki Sonyn veroinen.

    
 • Sama vika Rahikaisella. Kanavat vaihtuivat omia aikojaan mutta kaukosäätimen vaihtamisen jälkeen homma on toiminut.

    
 • Meillä Sony joka itsekseen sulkee itseään: "virta katkeaa 15 min kuluttua"...kanavan vaihdolla taas 15 min eteenpäin. Mikään asetus ei pitäisi aiheuttaa kyseistä toimintaa.  Tekstien puuttuminen vasemmasta laidasta johtunee ylen lähetyksistä, ei telkkarista.

    
 • Itsellä myös Samsungin Digiboxi:elektroniikka toiminut mainiosti jo yli 3v joskin softasekoiluja ollut n 1 per 3kk.Kakesta samat sanat että tarttis suunnitella se uudestaan. Muun merkkisiä boxeja tiedän joissa elektroniikka hajonnut n 2 vuodessa lähes kaikissa muissa yleisimmissä merkeissä paitsi tässä,Kaonissa ja Topfieldissä.Made in China nääs.

    
 • Meillä on ollut Nokia T120 boksi vuodesta 2005. Ei sekoile. Ainoa ongelma, että uusi kaukosäädin piti hankkia.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit