Perintövero pois.

4 kommenttia

Nyt Suomi aitoon kasvuun ja päästään hallituksen KIKY;stä eroon. Kansalaisaloite.fi sivulla on Perintö- ja lahjaverosta luopumisen aloite, lisää nyt oma nimesi, jo yli 22 000 nimeä. Saamme myös paluumuuttajia Portugalista Suomeen ja kenties ulkomaille muuttaneita urheilijoita perheineen.

Perintöveroa ei ole Virossa, Ruotsissa, Norjassa tai edes Venäjällä.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2665

  
 • Kyllä nyt Pekkarista harmittaa. On liikaa töitä eduskunnalla, joutuvat kuuntelemaan kansaa kansalaisaloitteiden kautta. Pekkarinen onkin esittänyt kansalaisaloitteen poistoa tai ainakin rajan nostamista 100 000 - 150 000 nimeen, niin ei häiritse lomia.

  Nyt lisää nimiä kansalaisaloitteisiin, kirjaudu ensin kannata sitten...ohjeet ovat siellä hanurista, niin kuin koko hallituskin.
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2665
  Vaskela Jyrki

    
 • ..vai pitäiskös Jyrkin vaan muuttaa Venäjälle?

    
 • Ruotsissa halutaan perintövero takaisin, näin luin. Tässä aikoinaan eräs perinnön saaja kirosi noita veroja. Ei tiennyt kuinka vähän se onkaan pienemmissä summissa ja oli myöhemmin hiljaa.

  Poistetaan perintövero rikkailta suvuilta ja kustannetaan se kiinteistöveroja tuplaamalla?

    
 • Metsästä ei tarvitse maksaa perintöveroa, kun on omistanut sen kymmenen vuotta.
  Kaaleppi sai, tuota ”muutamia satoja hehtaareja”, ei siis edes aivan tuhatta. Hänen päätyötään ovat sen jälkeen ollut ulkomaan matkailu ja Mersujen vaihtelu, kuluttajana hän on ollut esimerkillinen.

  Metsänhoitoyhdistys hoitaa hänenkin metsiänsä ja tulouttaa aina silloin tällöin ”vähän” rahhoo tilille. Missä ikinä asuukin. Hän antaa tuon taas aikanaan perinnöksi verottomana tyttärelleen, joka jatkaa hänen vaativaa työtään.

  Tällaisia lahjakkuuksia tarvitaan lisää Suomeen?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit