Sony KDL-50W815B televisio

1 kommentti

Onko tietoa kuvan säädöistä?

TM 12/2014 oli Sonyn 50W805B säädöt ja 12/2013 oli Sony 55W805A säädöt. Jotka kumminkin yllättävän paljon eroaa toisistaan ja käsittääkseni mallit on kokoa lukuunottamatta hyvin lähellä toisiaan.

Itselläni on 50W815B versio ja siihen haen parempia säätöjä. Nyt tehdasasetuksella, mutta niitä varmaan saisi vielä parannettua.

Kumman säädöt on oikeat omaani?

  
  • Samanlaisen laitteen hankittuani ja Sonyn-merkkiin tukeutuen ,oletin tv olevan hyvän; Kuvan laatuun, olen tyytyväinen mutta kun haet kanavia varsinkin yleisistä satelliiteista, kaikki vanhat tiedot katoaa joudut uudelleen asettamaan suosikkikanavat ja kun seuraavan kerran tv etsii uudelleen omatoimisesti kanavia satelliiteista JOS lähetys signaali on hiemankin heikko , viritin ei ota sitä listoilleen jos sitten uusia kanavia tulee mistään et tiedä mitkä kanavat ovat viimeksi tulleita. Sonyn asiakastuesta kysyttynä, vastauksena oli että laite plokkaa kanavan jos kanava on kaapeli-tv listoilla. Miksi Sonyyn ei saa asennettua jäykästi kanavia jotka kerran löydettynä, pysyisivät laitteessa.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit