Perintövero pois!

2 kommenttia

Miltei jokainen suomalainen on sitä mieltä, ettei perintöveroa tarvita enää. Olen samaa mieltä, jokainen meistä on maksanut veronsa jo kertaalleen yhteiskunnalle kerätessään omaisuuttaan tai jopa useampaan kertaan erilaisin maksuin. Perintövero joutaa samaan romukoppaan varallisuusveron seuraksi. Jokainen saa käyttää omat rahansa eläessään kuten haluaa. Säästää, matkustella, viettää kulutusjuhlaa tai jopa pelata kasinolla yhdessä illassa. Tuntuu vain, että säästäminen on näistä vielä huonoin vaihtoehto, sillä on vieläkin rikollista omistaa omaisuutta Suomessa.

Nyt Suomi aitoon kasvuun ja päästään hallituksen KIKY;stä eroon. Kansalaisaloite.fi sivulla on Perintö- ja lahjaverosta luopumisen aloite, lisää nyt oma nimesi, jo yli 27 000 nimeä. Saamme myös paluumuuttajia rikkaista perintöveron pakolaisista Portugalista, Ruotsista sekä muualta Suomeen ja kenties ulkomaille muuttaneita urheilijoita perheineen.

Perintöveroa ei ole Virossa, Ruotsissa, Norjassa tai edes Venäjällä. Vain 12/27 EU -osavaltiossa se raha on saatava kiertoon Suomessa, ei sinne ulkomaille. on perintöveroa, Suomessa se on suurin.

Perintövero on suhteellisen pieni tuotoltaan verrattuna muihin veroihin ja kulut ovat 45-50 miljoonaa vuodessa. Oman kodin menetys surun ollessa tuore, masentaa ja latistaa. Perintövero aiheuttaa vain harmia leskille ja heidän lapsilleen, jopa pienille vauvoille.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2665

  
  • Mitä tällainen kirjoitus tekee tekniikkalehden keskustelupalstalla?

      
  • Kerää kannatusta kansalaisaloitteelle, oletan. Taidanpa minäkin allekirjoittaa. Itse en ole perinyt pennin latia ja kun ei ole perillisiäkään, niin asia ei henkilökohtaisesti kosketa, mutta onhan se nyt hassua, että kartanot ja verstaat pitää joka sukupolven ostaa aina uudestaan joko vanhemmilta tai valtiolta. Rahaa ei sitten jääkään kehittämiseen eikä vaurauden kasvattamiseen.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit