Reaktioaika - testaa se

6 kommenttia

oheisessa linkissä. Seuraa ohjeita ja katso kuinka nopea silmä - sormi on! Yritä sitten miettiä reaktioaikaa jos istut vaikka kilpurissa ja tavoita vaikka 0,600 aikaa. Silmä-sormi on nopeampi, mutta mieti, miten saat auton räjätävään vauhtiin samoilla reaktioajoilla. Haamuaika ihmisellä on se 0,400.

www.bullguard.com/curiosities/default.aspx?id=172

How fast are you?

[SixPack muokkasi tätä viestiä 05.03.2005 klo 07:54]
  
  • Sluggish-Snail olin minä, nyyh. :cry:
    No yritän myöhemmmin uudelleen. :wink:

      
  • Sain heti toisella yrittämällä sen "Bobcat"-tason kun ymmärsin idean.
    Luulin ensin, että ne lampaat pitää nukuttaa siinä nuolen kohdalla... Stupid me. :ashamed:
    Paras reaktioaika taisi olla sillä toisella (ja samalla viimeisellä) kerralla 0,125... Kaksi lammasta pysähtyi siihen samaan kohtaan.

    [911 muokkasi tätä viestiä 05.03.2005 klo 22:13]
      
  • Eka kerta meni mullakin harjoitteluks... tokalla yrittämällä keskiaika oli 0,1882 sec.

      
  • Joskus luin, että Ayrton Sennan kuolemaan johtaneessa ulosajossa Williamsin perä lähti ensin irti (ilmeisesti töyssystä). Sennan yrittäessä korjata tilanne, hän vähensi kaasua ja vastaohjasi 0,15 sekunnin reaktiolla.

      
  • Sennalla ollut huima reaktioaika. Kaiken on mentävä nappiin, on oltava auton kanssa yhtä, kuin molemmat olisivat kytketty samaan hermojärjestelmään, ajattelemiseen ei ole aikaa, on vain reagoitava.

    F 1:n punaiset vilkkuvat ja sammuvat tietyin välein. Silti aavistuslähtö antaa punavalon myös Formuloille, ja siitä seuraa aikasakko? vai ylimääräinen varikon läpiajo? Kiihdytyksessä on sama, tiimi, sponssorit, kuski, kaikki ovat tehneet valtavan työn. Punavaloon sortumiseen ei ole varaa! Mikäli irrottaa auton alta 0,400 syttyy punavalo, silti hermojen on kestettävä, eikä virheitä saa tehdä!

      
  • Rocketing rabbit :grin:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit