Kuinka rohkea olet?

4 kommenttia

Tämä ei liity kilpailuun mutta urheilumieltä kyllä kaivataan ennenkuin tuohon ammeeseen istahtaa. Teksti alkaa mukavasti.

www.classiccars.com/classifieds/classified.asp?ClassifiedId=6211

  
 • Veikeä peli engelsmanneilla. Täytyy muille mainita, että linkki toimii heti, ei ole tarvis ladata 42 Mb, vaikka alkaa moottoripyörällä tulee "auto" hetken jälkeen kuvioihin mukaan.

    
 • Lainaus:
  15.03.2005 klo 20:49 SixPack kirjoitti
  Tämä ei liity kilpailuun mutta urheilumieltä kyllä kaivataan ennenkuin tuohon ammeeseen istahtaa. Teksti alkaa mukavasti.

  www.classiccars.com/classifieds/classified.asp?ClassifiedId=6211


  Kuka maksaa tuollaisesta karvalakkiautosta 28000 taalaa? Autossahan ei ole edes konepeltiä tai lokasuojia :sleepy: :sleepy: :sleepy:

    
 • Tämä on oma maailma kokonaan.
  Meikäläisen tallissa on Keith Black 468 kisalohko, takoakselilla ja taotut männät, titaanivenat jne. Sitten löytyy takan päällä Littlefieldin 6-71 Blower (remmiahdin). Ajattelin istuttaa ne madallettuun, takaa levitettyyn Chevy Novaan, paino nyt ilman tekniikkaa 950 kg. Murikka on silloin kutakuinkin tuon näköinen kuin vanhassa T-Buckettissa.

  Mutten viitsi enää. Riippuen polttoaineen syötöstä ja ahtimen välityksistä lähtee tehot alkaen 1100 hv. Asia on pienen piirin tiedossa, joten näyttää siltä, että koko paketti matkaa Tanskaan tai Ruotsiin pääsiäisenä, sellaiseen pikkuhintaan kuin € 20000.

  Kovaan tekniikkaan kannattaa yleensä sijoittaa jos sellaiseen "kompastuu" ja tietää mistä on kyse. On erittäin vaikea löytää ja helppo myydä.

  On kesällä muutakin tekemistä jo tässä iässä, Wickströmillä putputella Espoon vesillä ja kalastella Lapissa. Jätän hevosvoimat, ja käyn vain katsomassa silloin tällöin tästä lähtien mitä porukalle kuuluu.

  Harrasteautona voisi mahdollisesti toimia Mummo-Ankan tapainen kapine www.classiccars.com/mtclassiccars/

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit