David Coulthard ärsyttävin F1-kuski

9 kommenttia

Mielestäni David Coulthard on ehkä kaikkein ärsyttävin F1-kuski. Kaveri ei ole koskaan voittanut maailmanmestaruutta, mutta kuitenkin tyyppi jakelee ihmeellisiä lausumia entisistä kilpakumppaneistaan, kuten esim. tuo lausuma Häkkisestä, jossa DC samalla ylisti Schumacheria.Onko DC:llä edes mitalisijoja ?  
 • coulthard joutui McLarenilla siihen osaan johon alonso joutui viime kaudella, eli siihen että häntä ei tuettu eikä hänen voittoa toivottu.  toki itse tuon tilanteen hankki itselleen, olemalla hitaampi kuin Mika.  tuosta varmaan harmistuneena noita piikkejä täytyy sitten viljellä Mclarenin ja Mikan suuntaan. Ja onhan DC ollut aina hanakka antamaan kommentteja medialle.  mielestäni hän oli kyllä ihan kelpo kuski häkkisen varjossa, toisin kuin vaikka fisichella alonson varjossa tai barichello schumin.  viime vuodet ja tuleva menee eläkerahoja kerätessä ja F1:stä nauttiessa heikommalla kalustolla.  muistaako kukaan muuten minkälaisen herrasmiestempu teki australian GP:ssä 1998? en muista toista noin uskomatonta herrasmies-elettä...

    
 • Ainakin luulisi, että DC on oikeassa siinä, ettei Alonso välttämättä siirry Red Bull-talliin. Toisaalta Alonso näyttäisi pärjäävän vähän joka tallissa, riippumatta autosta.

    
 • Uusin osoite alonsolle näyttäis olevan Honda.. :tongue: mutta nykyisillä kuskeillahan muistaakseni on sopparit sinne.. tuohan tarkoittaisi käytännössä kenkää Barrichelolle? tuskin ne Buttonista haluaa luopua...paitsi että Button on aina ollut Hondan kultakimpale, ja olisi outoa jos hän joutuisi alonson varjoon.  tästä tuleekin mieleen, Alonso hondalle kärvistelemään, Button McLarenille --> maailmanmestariksi :innocent:  ? :tongue:

    
 • mikähän tuo heikin osoite on, sanoo haastatteluissa ''on pari renaultia parempaa vaihtoehtoa''. mitkähän ne muka on? McLareniin olis toinen, mutta siihen ne ''renaultia paremmat'' vaihtehdot minusta jääkin...

    
 • toyotalle meno olisi minusta taka-askel, verrattuna jopa renaultilla alonson varjossa oloon.  McLarenilla taatusti (jos vielä mahdollista) vielä isommassa varjossa, hamiltonin haulikonkantajana.  Tosin missä vaan tallissa tallikaveria piesten pystyy niittämään mainetta, ja uusia mahdollisuuksia aukeaa?

    
 • petos:  muistaako kukaan muuten minkälaisen herrasmiestempu teki australian GP:ssä 1998? en muista toista noin uskomatonta herrasmies-elettä...
  "Kilpailussa nähtiin erikoinen tilanne, kun ensimmäisenä ajanut Mika Häkkinen ajoi varikolle, mutta pysähtymisen sijaan ajoi vai varikon läpi. Tilanne johtui häiriöstä Häkkisen ja tallin radioliikenteessä. Johtoon siirtynyt David Coulthard kuitenkin laski Häkkisen edelleen, minkä ansiosta Häkkinen voitti kilpailun. Kilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Coulthard kertoi sopineen Häkkisen kanssa, että heistä se, joka oli ensimmäisen mutkan jälkeen kärjessä, saisi rauhassa ajaa kilpailun voittoon. Coulthard noudatti sopimusta päästämällä Häkkisen ohitseen."

    
 • ''Coulthard noudatti sopimusta päästämällä Häkkisen ohitseen."  minulle on jäänyt kylläkin epäselväksi, että antoiko DC ihan oikeasti tuon voiton omasta tahdostaan, vai määräsiko ron Dennis tekemään sen?  tuolla tempulla coulthard nimittäin teki itsestään kakkosen.

  Samoin kun tuota kisaa edeltävässä kisassa, eli 97' viimeisessä kisassa jossa hän myös ojensi voiton mikalle.  miten lie olisi asiat jatkossa menneet jos noiden kisojen järjestys ja ''henkinen asetelma'' olisi ollut toinen?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit