RADALLE.com Motopark 5.-6.7.2008 Drifting ja timeattack-kilpailut !

0 kommenttia

RADALLE.com virittelee jo uusia kujeita ja kuvioita PIONEER -Tourin merkeissä. Seuraava moottorikansan kisakunnon koitos järjestetään Itä-Suomessa Virtasalmella Motoparkin moottoriradalla ja sen viereisellä leirintäalueella 5.-6.7.2008. Paukkuja riittää niin paikalla nähtävässä erittäin monipuolisessa kalustossa, kuin myös Autopop-perinnettä jatkavissa iltakarkeloissa. Tapahtumassa julkaistaan myös RADALLE.com Las Vegas Kasinorekka, jonne kävijät pääsevät pelaamaan pokeriturnauksia. Lauantai päivällä Osallistu Omalla Autolla tai Moottoripyörällä -teeman mukaan radan täydeltä ajovuoroja, Tuning & Styling -näyttely, Timeattack, Drifting -ajovuoroja, Burnajaiset, EMMA -osakilpailu sekä dB DRAG RACE. Lauantai jatkuu Motomajojen puolella Festareilla, illan huippuesiintyjinä mm. Ruoska.



Sunnuntaina rata muuttuu todelliseksi moottoriurheilukeskukseksi: Riverside Timers kellottaa Osallistu Omalla Autolla tai Moottoripyörällä -teemaan mukaan kaikkien ajokkeja samalla kun mutkat valjastetaan Finnish drift open ja FPDA:n Drifting -kilpailuihin koko päiväksi.



Iltaohjelmassa mm. Konsertit: RUOSKA, CHORALE, K-SYSTEM, RANDOM EYES, AGONIZER ja PIONEER PRO DJ, Vaahtobileet, Erotic Show.



Lueppa lisää http://www.radalle.com/uutiset/index.php?cmd=uutinen&id=232



Nähdään radalla :xmas:

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit