Uusien autojen toimitusajat

6 kommenttia

Aika tuskallinen tilanne on monissa varsinkin uusien mallien toimitusajoissa! Jos auton kuume/tarve on pikainen tai esim työsuhdeauto pitäisi valita niin itku tulee toimitusaikojen kanssa.

Esim.Skoda Karoq toimitusaika taitaa olla luokkaa 9-12kk,
Seat Ateca osa malleista 5-6kk, kysytyimmät mallit 12kk.

Vuosi on aivan liian pitkä toimitusaikana, siinä välissä ehtii jo monta asiaa muuttumaan ja taas uusia malleja tulemaan markkinoille.

  
 • Oman Seat Atecani toimitusaika oli 9 kuukautta. Noin kuukausi ennen toimitusta tuli tieto että näitä Atecoja aletaan valmistaa tehtaalla.

  Automyyjän kanssa sovittiin kuinka paljon saan ajaa vaihdokillani tuon 9 kuukauden aikana ilman että se vaikuttaa hyvitysarvoon. Sovittu ajomäärä oli ihan riittävä.

  Myyjän mukaan kaupan olisi voinut sinänsä perua ottaen huomioon pitkä toimitusaika, itselläni ei ollut perumiseen mitään tarvetta kuitenkaan. Autoveron poistohuhujen en antanut vaikuttaa auton tilaukseen koska tiesin ettei se autovero yhtäkkiä mihinkään katoa.

    
 • Autovero maksetaan rekisteröitäessä senhetkisen lain mukaan.

    
 • Ja tuo rekisteröintivero ei minnekään katoa.

    
 • Autovero on Suomeen rekisteröitäviksi aiotuista ajoneuvoista maksettava vero. Sen kantaa tullilaitos. Autovero täytyy olla maksettuna, ennen kuin auto voidaan rekisteröidä.

  Ja tuo poistuu asteittain tällä hallituskaudella, vai oliko se perussuomalaisten lupaus, ja hehän eivät ole enää hallituksessa?

    
 • Takapuolesta...kauppiaat eivät ole uskaltaneet pitää juuri mitään varastoja 90-luvun laman jäljiltä. Karvalakki malleja korkeintaan kansansuosikeista. Kiitos autoveron ja törkeää verottaa kisävarusteista.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit