Formula ykkösten katselu

6 kommenttia

Mitä kautta aiotte katsella formulat?

Mahtaisiko MTV3:n jälkilähetykset tulla HD:nä?

  
 • Eiköhän nuo tule maikkarin maxilta katsottua, ehdottomasti suorana. Brittien ITV:n lähetystä katsoisin kaikkein mieluiten.  Maikkarin jälkilähetykset ovat mielestäni melkoista kuraa, toisaalta toimii esim. silloin jos on tulos tiedossa ja haluaa vain katsoa toisella silmällä tärkeimmät tapahtumat.  Tulevista voimasuhteista riippuen saatan lähteä johonkin kisaan paikan päälle.

    
 • Jälkilähetystä yritin seurailla.  Josko katsoit HD:nä?

  Oliko parempi?  Brittien kanavalta ajattelin katsella edullisemmin, mutta kaapelin välittäjä ei siihen antanutkaan mahdollisuutta.

  Tarjoaa yhdessä kanavapaketissa BBC HD:tä , mutta F1 tuleekin BBC one HD-kanavalta.

  ---

  Onhan se varmasti kokemus käydä itse katsomassa paikan päällä.

    
 • Katsoin ihan ''normaalina'' eli en osaa sanoa hd:sta..

    
 • Paikan päällä katsottuna sirkusmeininki on vahva kokemus tai peräti elämys, kokonaiskuva kilpailun tapahtumista (jos niitä nyt yleensä on) voi jäädä hämärämmäksi. Sääli vaan, että pääsylippujen hinnoittelu on tasolla, josta voi todeta, että ei se ole hölmö joka pyytää, vaan se joka maksaa. Tänä vuonna aion jälleen vaihteeksi katsoa kisat netistä striimattuna, kuvan laadusta ei kannata edes keskustella, selostuksen kielikin on mitä milloinkin, mutta eihän se live-kuva mitään maksakaan. Pari edellistä kautta katsoin maxilta, mutta kun sen kanavapaketin muu ohjelmatarjonta on kurjaakin kurjempaa kuraa, niin anti olla tällä kertaa.

    
 • Mä kattelen RTL-kanavan kautta, saa muutamalla eurolla ainaki soneran kaapeliin. Sieltä tulee myös aika-ajot livenä.

    
 • Katselin myös aiemmin RTL-kanavalta, mutta kaapelin ylläpitäjä kai huomasi asian. RTL on nyt niin kalliissa kanavapaketissa, että jopa MTV3:n paketti on paljon halvempi.

  Lautanen oli joskus suunnitelmissa, mutta se jäi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit