kotiteatteri?

1 kommentti

Olen ajatellut hankkia kotiini teatterin. Olen aika käsi tämmöisten hankinnoissa joten voisiko joku neuvoa mitä kannattaa ottaa huomioon semmoista hankkiessa?
Haluaisin ensiksi hankkia vahvistimen, mitkä ovat hyviä merkkejä/malleja? Sitten ajattelin dvd soitinta mitkä on hyviä merkkejä/malleja?
En haluaisi siottaa hankintaani mitään omaisuutta.

  
  • Jos et aio huimia äänenpaineita tavoitella, perus(viritin)vahvistin yleensä riittää erittäin hyvin. Suuria eroja ei merkkien välillä ole, Yamaha on perinteisesti ollut hyvä ja muut isot merkit kuten Sony, Pioneer jne. Sama pätee DVD-soittimiin, noiden isojen merkkien perus-DVD:t on ihan OK. Jopa 50-70 euron tarjoussoittimet on nykyään suht toimivia.

    Kaiuttimet on kuitenkin se tärkein lenkki. eli jos jossain säästät, säästä vahvistimessa ja/tai DVD-soittimessa. Markettien 100 euron muovisia halpakaiutinpaketteja älä missään nimessä hanki, jos vähääkään arvostat äänenlaatua. Uudessa Hifi-lehdessä on testi suht edullisisita ja laadukkaistakin kaiutinpaketeista. Muutenkin kannattaa vaikka käydä kirjastossa lukaisemassa parin viime vuoden TM- ja Hifi-lehti-testejä, jos lehtiä ei kotona ole. Ja alan myymälöistä, lehdistä ja netistä kannattaa tsekata käytettyjä laitteita, jos budjetti on tiukalla.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit