Vahvistin + kaiuttimet

2 kommenttia

Olen hakkimassa kotiteatteriviritinvahvistinta ja aluksi kahta kaiutinta. Eniten kuuntelen musiikkia, mutta myös leffoja tulee katseltua. Rahaa voisin laittaa n. 800e.
Minkä merkkisiä laitteita suosittelette?

  
 • Työkavereilla on palanu päreet alle 700:n vavistimiin, kaijutinkuorma pistää kuulemma halvat vahvistimet polvilleen. Vaatimukset taitaa niillä olla kyllä aika kovia.

  Hintaluokka on kyllä vähitäänkin haasteellinen. 700-800:lla saa kyllä kaksi mallikkaasti soivaa kaijutinta esim. Infinity.

  Hifivahvistimia luulis saavan hyviä käytettyjä kohtuu hintaan esim. Harman Kardon, ja sen voi myydä myöhemmin lähelle ostohintaa pois.

  Voi myös olla, ettei sen jälkeen monikanavaääntä edes tarvitse.

  Vaikka kotiteatteri on muoti, hifi soi samalla hinnalla paljon paremmin.

  1200:n hintaan saa moniin olosuhteisiin (akustiikka) parhaimman äänen, mitä ei välttämättä enää raha paljon paranna. Kotiteatteriin maksaa vahvistin ja subbari sen 1200. Makuasiat ovat makuasioita.

  Tää vastaus tais kyllä sotkea asiaa vielä lisää... :smile:

    
 • Jos meinaat laajentaa kaiuttimiston teatteriksi olisi ehkä paras että ostat nyt sellaiset kaiuttimet että voit ostaa myöhemmin lisää samanlaisia. Tuossa hintaluokassa en osaa sanoa muuta kuin joku Yamahan viritinvahvistin (RX-Vxxx -sarja) ja esim. Choruksen kaituttimet. Jos tilaat vahvistimen Saksasta, saatat saada nuo 700:aan euroon.

  [simBanssi muokkasi tätä viestiä 02.12.2005 klo 14:10]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit