Blaupunkt Santa Crutz

2 kommenttia

Hankinpa autoon tuollaisen Blaupunkt Santa Crutz mallisen radio/cd-soittimen. Laite tuntuu vallan pätevältä ja hyvältä yhtä hassua piirrettä lukuunottamatta. Se nimittäin sammuu itsekseen aina noin tunnin välein ilmoittaen näytöllä kylmän viileästi "Goodbye". Kun laitteen pistää uusiksi päälle esimerkiksi CD:n soitto jatkuu siitä mihinkä jäi. Olen yrittänyt käyttöohjeista tavata, mutta en ole löytänyt apua, että josko laitteessa olisi oletuksena joku typerä ajastinominaisuus päällä. Onko siis jollakulla tietoa, kuinka asianlaita mahtaisi olla? Onko vehkeessä, jokin ajastin ja kuinka sen mahdollisesti saisi pois päältä? Vai olisiko vallan niin, että kapistus on viallinen ja olisi kiikutettava takaisin kauppaan?

  
  • Kyllähän siinä on ajastintoiminto joka sulkee soittimen noin tunnin päästä, mutta sen pitäisi toimia vain silloin kun auto on ollu sammuksissa. Joten onkohan sinulla mennyt radion asennuksessa johdot sekaisin. Käynnistyykö radio virta avaimesta?

      
  • Radio toimi vain mikäli autoon on virrat kytkettynä. Olisiko siis niin, että olisin käyttänyt sellaista kytkentää, joka on tarkoitettu käytettäväksi vain silloin kun halutaan käyttää laitetta myös auton ollessa virrattomana? Täytyypä tarkistaa homma!!! Eipä olisi tullut moinen ajatus mieleenkään...

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit