Laadukkaat Hifi-kuulokkeet

6 kommenttia

Eli suoraan asiaan. Olen tässä lähiaikoina osatamassa uusia kuulokkeita, kun nuo vanhat mp3-soittimen mukana tulleet kuulokkeet ovat aika huonolaatuiset, etenkin kovemmilla äänenvoimakkuuksilla esiintyy säröä erittäin paljon. Tarvitsisin siis neuvoja / käyttökokemuksia hyvistä Hifi-kuulokkeista, mutta ei korvanapeista / tulpista, vaan korvaläppä-mallisista.

Mitä sanoisitte esim. Sony MDR-V700DJ tai Sony MDR-XD300 - kuulokkeista?

[Luuponen muokkasi tätä viestiä 06.12.2005 klo 13:10]
  
 • Ostin itselleni Koss Porta Pro kuulokkeet ja olen ollut kyllä niihin tyytyväinen. Suosittelen, jos haet kevyitä ja hyvin soivia kuulokkeita kannettaviin laitteisiin.

    
 • Ostitko kyseiset kuulokkeet nettikaupasta vai myymälästä?


  [Luuponen muokkasi tätä viestiä 06.12.2005 klo 17:53]
    
 • Netistä kitupiikiltä tilasin, hintaa tuli 48€.

    
 • Itselläni on ollut jo 15 vuotta Beyerdynamic DT990-kuulokkeet. Vaikka ikää on, niin soundi on vieläkin puhdas, ja kestää hyvin vertailun tuoreempienkin kuulokkeiden kanssa.Kuulokkeiden mekaaninen kuntokin on vielä erinomainen, vaikka käyttötunteja on jo melkoinen tovi takana. Malli on edelleenkin myynnissä,hintaa sillä tosin on hiukan enemmän,kuin Sonyn kuulokkeilla. Harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

    
 • Itselläni on MDR-V700DJ kuulokkeet ja ne ovat loistavat myös MP3 käytössä edellyttäen että kuulokeanto MP3 laitteessa riittää. Ovat omiaan tietenkin myös kotikäytössä. Street Credibility on myös omaa luokkaansa.. :smile:

    
 • Grado SR-60 tai Grado SR-80. Suosittelen molempia malleja lämpimästi, ovat menestyneet myös testeissä Suomessa. SR-60 on tarjouksessa Helsingin Kruunuradiossa 99€.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit