BLURAY ON HUMPUUKIA!!!

7 kommenttia

Olen omistanut Panasonicin PTAE700 videotykin yli 4 vuotta,ja katselen sillä enimmäkseen TV-ohjelmia 1,8m leveältä helmiäiskankaalta. Katseluetäisyys ehkä 3,5m.Laitteistooni kuuluu "maailman halvin" LG:n DVD ja VHS-yhdistelmä-sekin 4-5 vuotta vanha.Marketissa oli kympillä Blu Ray-elokuvia ja ajattelin testata niitä. No eihän ne näkyneet sitten LG:llä.Järjestin testin kaverinin luona, jolla on Playstation3 ja yli 3000€ uusinta uutta oleva DLP-tykki (mallia en muista).1. Katsoimme Pleikkarin pyörittämää Blu Rayta minun Panasonicin kautta- ja ihan hyvältä näytti.

2. Katsoimme kaverin uusilla laitteilla Blu Rayta - eipä eroa.

3. Katsoimme tavallista DVD:tä Pleikkarin pyörittämänä ja Panasonicini tykittämänä. Hieman karkeaa mutta kelvollista.

4. Katsoimme tavallista DVD:tä kaverin laitteila- jopa rakeisempaa kuin Panasonicilla.

Jos eroa ei näe silmällä on Blu Ray täyttä humpuukia.

Tuleeko erot sitten näkyviin vasta 10m leveässä kankaassa-sitä en tiedä.Ehkä kannattaisi ruveta myymään erillisiä Blu Ray-laseja, joiden avulla voi erottaa Blu Ray tallenteen tavallisesta !!!

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

  
 • ITE... eli bluray on parempi -TÄH? :lol: :lol: :lol: :lol:

    
 • Lumet ovat jo sulaneet kun tämä keskustelu on aloitettu, mutta en kyllä pysynyt kärryillä mitä tässä ajettiin takaa.

  Kohdat 1 ja 3 ovat keskenään vertailukelpoisia, sekä kohdat 2 ja neljä. Ja näissä aloittajahan toteaa eroa olevan, kun taas otsikossa väitetään toisin. Eli??

    
 • Ei kai tähän pysty muuta sanomaan ku että joko vehkeiden asetuksissa vikaa tai katsoja silmissä :lol: :weary:

  Ja jos yhtään tekniikkaa ymmärtää niin pitäis tajuta ettei vhs nauhurilla bluerayt näy :grin:

  Itse en ainakaan yhtään DVD:tä enää osta, semmosta kuraa se tossa 92" kankaalla on!

    
 • Onpa vanha aihe, mutta tuon keskustelun avauksen ulkopuolelta kysyisin millaista bluray-laitteistoa suosittelisitte? Jos en ihan VHS-nauhurilla viitsi katsoa :wink: On ollut suunnitelmissa hankkia, mutta kuuntelisin käyttäjien kokemuksia ensin. Telkkua kattelen Akain 26-tuumasella LED-LCD:llä.

    
 • Jatketaan kun silmiin sattui. Siis blurayn resoluutio on 1920x1080 ja herra vertailee sitä 1280x720 resoluutioisella tykillä...ihme ettei eroja näy :smirk:

    1
 • Kyllä eroja on Bluray julkaisujen välilläkin. Osa levyistä on, ja varsinkin oli vuonna 2009, luokattoman huonoja. Joten yhden levyn perusteella ei kannata koko systeemiä teilata.

    
 • Totta, kyllä hyvin tehty DVD:n kuva voittaa tai ainakin pärjää huonohkolle Blu-ray levylle. Taisi juuri Blu-rayn alkuaikoina olla noita "dvd-siirtoja" Blu-raylle; no eihän se kuva siitä parantunut.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit