NELJÄN BEMARIN TESTI; BMW VOITTOON!

2 kommenttia

Tekniikan Maailma on ihmeellistä. Otetaan moottoripyörätestiin 4 erilaista BMW -moottoripyörää - ja kas yllättäen BMW oli voittaja. Oikeastaan neloisvoitto!


Tämä on tilanne ensi vuonna, kun BMW saa lisää sponsorirahaa.

Tänä vuonna valitettavasti tuli vain kaksi BMW:tä testiin, koska maahantuojalla ei ollut juuri testin aloitushetkellä tarjota neljää erillaista BMW:tä. Mutta onneksi saaatiin kaikille kuskeille edes jotkut ritsat alle, ettei tarvinnut istua koko testiä BMW:n takapenkillä. Tällä kertaa mukaan tuli pari japsia. Taisivat olla joku jamaha ja honta.

Onneksi meillä on puolueeton ja kaikkia merkkejä ja malleja tasapuolisesti kehuva ja moittiva TM.

Olisi kauheaa elää sellaisen lehden tilaajana, jonka toimittajat tai siihen kirjoittelevat jotenkin yksisilmäisesti tai puolueellisesti valitsisivat tuotteita testeihin!

:innocent: :innocent: :innocent:

  
 • Mikäs Tapsaa noin mättää, mukana olivat kaikki vakavasti otettavat matkapyörät, joilla kansa maassamme ajelee. Ihan OK testi ja tuloksetkin linjassa muiden vastaavien testien kanssa. Pikku puutteita toki oli mukana, kuten se, ettei RT:en saisi istuinlämmittimiä, mutta pikku juttu kokonaisuuteen nähden. Lisää näitä, kyllä kyykkypyöriä testataan ihan riittävästi. :smile:
  Onneksi Volvo ei tee pärriä, siitä se riemu syntyisi :wink:

  [nenärenkaat muokkasi tätä viestiä 18.06.2007 klo 22:30]
    
 • Lainaus:
  14.06.2007 klo 22:41 nenärenkaat kirjoitti
  Mikäs Tapsaa noin mättää...
  Onneksi Volvo ei tee pärriä, siitä se riemu syntyisi :wink:


  Joo, taitaa topicin aloittaja vetää herneet nenään kun näkee kirjaimet B,M ja W peräkkäin. Mahtaa olla elämä rankkaa :grin:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit