Mikä olisi hyvä ensipyörä

4 kommenttia

Kokemuksia on jonkin verran vuosien takaa, 125-250 cc vehkeistä ja kaverin 500 cbx hondasta.Nyt on hiukan alkanut oma pyörä kiinnostamaan, sellaiseen pikku "cruisailuun mikä olisi sopiva peli?

Tekeekö näillä -90 luvun virago yammuilla tai vastaavilla mitään, taitaa olla 250cc liian hengetön, vai onko?Ei sen pakko ole olla chopper,joku muukin vaihtoehto käy, noin 500cc ja budjekti noin 5000€.

  
 • Työkaveri suositteli kyseistä pyörää,kiinnostaisi tekniset-tiedot ja mahdollist hyvät ja huonot puolet.Toivon että moni KO:tongue:yöränomistaja vastaisi kokemuksistaan, Kiitos etukäteen.

    
 • rs2300:

  Työkaveri suositteli kyseistä pyörää,kiinnostaisi tekniset-tiedot ja mahdollist hyvät ja huonot puolet.Toivon että moni KO:tongue:yöränomistaja vastaisi kokemuksistaan, Kiitos etukäteen.
  Kyseinen pyörä on erittäin pienen kokoinen, omaa hyvän suorituskyvyn, pieni tankki joten lappiin ei kannata lähteä, rento ajoasento, tyypillinen kustomi mutta itselle tulee alemmuskompleksi koska pyörä tuntuu niin pieneltä. Jos haluat pienen suorituskykyisen kustomin osta mieluummin EN 500, se tuntuu enemmän pyörältä, jos taas haluat luotettavuutta, osta Honda.

    
 • Moottoripyörän olisi hyvä olla oikean kokoinen ja tyyppinen käyttäjälleen. Pyörän pitäisi olla kuin hanska kädessä.  Suositut japsipyörät on kaikki ihan hyviä! Vältän itse ja suosittelen sinullekkin välttämään pyöriä missä on liian kyykky asento. Semmosen ajaminen normaalissa ajossa on tarpeettoman hankalaa...  Halpa pyörä pienelle olisi esim. suzuki gs500. Räyhäkäs ja tosi helppo ajettava normaalimittaiselle on esim. kawan Z750. Kawaa vastaava laimeampi peli olisi edellinen cb500. Toimii kuin ajatus ja älyttömän hyvä "järkipyörä". Hondan suosittu cbf600 on kovin yläpainoinen, sopii keskimittaa pitemmälle ja vahvemmalle kuskille jne.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit