Tero Kiiran väärät tähdet mopohuollossa TM 06/2013

1 kommentti

Tekniikan Maailman isoimpia möhläyksiä aikoihin ! Tero Kiira antoi 5 tähteä huoltoliikeelle, joka pani 30 % liikaa öljyä mopon moottoriin ja jätti vanhan variaattorin hihnan.Se, että työn teki joku harjoittelija ei saa vaikuttaa tähtien määrään.Lainataan sivulta 11 löytyvää TM:n määritelmää 5-tähden testivoittajalle:

" Täydet viisi tähteä merkitsevät, että kyseinen tuote edustaa luokkansa ehdotonta huippua"Kyllä minua hävettäisi olla Tero Kiiran housuissa. Suomesta varmaan löytyy 5 tähden mopohuoltoja, mutta tuossa testissä niistä viidestä firmasta yksikään ei ollut sellainen.:smile: :smile: :smile:

  
 • joka T.Kiiran kirjaamista tarinoista löytyy. Kiira selittää asiat yleensä parhain päin, ainakin kun raportin kikottimen merkki on "sopiva"

  Viimeiksi minua ihmetytti KTM Adven kestotestiraportin positiivisuus. Sanoilla kikkailemalla on melkoinen murheenkryyni moottoripyöräksi saatu vaikuttamaan hyvältä. KTM on varmasti erinomainen ajaa ja siinä on hienoa(hienointa) tekniikkaa. Paketin yhteensovitus on vaan jäänyt kesken. "Katoavat" venttiilin välykset, vuotavat stefat, 3 kertaa katkeava seisontatuki, jarrulevyjen vaihdot, etupään kolinat, hiekkaa sisäänsä saaneet moottorit,... nuo kaikki kuitataan vakuuttelulla että valmistaja saa tuotteen kuosiin 2014. Juttua lukiessa tuli mieleen että miksi toimitetussa jutussa pitää vakuuttaa vermeen vikojen olevan maahantuojan tiedossa ja todistella että seuraavassa sarjassa probleemit on korjattu?

  Miksi luistonesto "vaatii" ride-by-wiren? Käsittääkseni luistonestoja on niissäkin vekottimissa, joissa kaasukapulasta lähtee vaijeri.

  Pyörävertailuissa "Kiiran linja" ilmenee siinä vanhentuneella tekniikalla rakennetut japsipyörät saavat positiivisemman arvion kuin uusimmalla tekniikalla ja kokonaispistemäärissä paremmin pärjänneet eurooppalaiset.

  Kiiran jutuista paistaa ikävällä tavalla sen kaltainen asenteellisuus, jota lehdestä maksavana en haluaisi lukea.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit