Nokia Lumia 800 toistaiseksi huonoin kännykkäni

5 kommenttia

Tapsa hommasi marraskuussa 2012 Lumia 800 kännyn. Kokemusta on nyt siis peräti 1 kk älykännykän käytöstä.Se on ihan älyttömän huono esine. Ymmärrän täysin, että Nokialla menee heikosti, kun tuotteet ovat yksinkertaisesti kelvottomia.Annetaanpa TM pisteitä:1. Nappuloiden sijoitus (4 kpl) 0 pistettä

2. Hipaisutuntuma 0 pistettä

3. Käyttö puhelimena 0 pistetttä

4. Käyttö navigaattorina 3 pistettä

5. Käyttö tekstiviesteihin 1 piste

6. Latauksen pysyvyys eli toiminta-aika 1 piste

7. Toimintojen käyttökelpoisuus 0 pistettä

8. Käteen ja taskuun sopivuus 0 pistettä

9. Käyttö internetselaimella 0 pistettä

10. Käyttö digikamerana 0 pistettä

===============================================

Yhteensä 5/50 pistettä, en suosittele kenellekäänPerustelutKosketusnäyttöä saa yleensä hiplata 3-7 kertaa, jotta jotain tapahtuu. Yleensä kuitenkin tapahtuu sitten se, että ei toivottu toiminto käynnistyy. Tekstareita varten kirjasinten koko aivan liian pientä, aina tulee virheitä. Jos käytät puhelinta navigaattorina autossa ja tulee puhelu, on varmaa, että sekä asetettu määränpää, että tuleva puhelu katoavat, jos kosket Lumiaan ( sormi osuu johonkin neljästä nappulasta). Kamerana aivan surkea, hiemankin hämärässä valossa ei onnistu yhtään lisäämään valotusta. Zoomi menee isoilla portailla.Kaikkein huonointa on kuitenkin kosketusnäyttö. Se ei reagoi ja sitten kun reagoi lähtee mihin sattuu.Autoa ajaessa on täysin mahdotonta soittaa tai vastaanottaa puhelua- ainakin ilman handsfreeta.Jopa näppäintuntumaltaan surkea Nokia E52 oli parempi kokonaisuus. Saati sitten kunnon kapulat Nokia 6310 ja 6210. Onneksi ne on vielä varalla ja toimivia, niin kun Lumia oikein kyllästyttää, niin voi heitää vesilinuta ja palata oikeisiin luureihin.:frowning: :frowning: :frowning:

  
 • Itsellä melko päinvastasia kokemuksia 3gs:n jälkeen. Mutta kukin tyylillään.

    
 • Kyllä ainakin mulla reagoi ihan hyvin, eikä tule virhepainalluksia. Mutta rähmäkäpälälle mikä tahansa kosketusnäytöllinen puhelin on aina huono ratkaisu, joten syy ei ole yleensä puhelimessa vaan käyttäjässä.

    
 • Ostin Lumia 800:n työkännykäksi rikkimenneen Samsung Galaxy S2:n jälkeen maaliskuussa 2012. Olen todella tyytyväinen tähän.

  Hyvää:

  Kosketusnäyttö, herkkä ja reagoiva.

  Navigointi, toimiva (tosin hieman puutteellisempi kuin Symbian versio, hakkaa kuitenkin Googlen ratkaisut).

  Nappuloiden sijoitus: erinomainen

  Käyttö puhelimena: erinomainen

  Luotettavuus: erinomainen

  Kestävyys: erinomainen, voi tiputtaa ja aina toimii.

  Selainkäyttö: hyvä

  Puhelimen käyttömukavuus: erinomainen, voittaa Androidin selvästi

  Käteensopivuus: hyvä.  Huonoa:

  Akunkesto:, 1 päivä, toki samaa luokkaa on kaikki älypuhelimet

  Fonttien koko liian pieni.

  Digikameran hämäräkuvaus: huono, mutta samaa luokkaa kuin Samsung Galaxy S2.  TM:n uudesta Applemyönteisestä testista innostuneena, laitan Lumia 920:n tilaukseen omaan käyttöön.

    
 • Lumia 710 ollut nyt käytössä reilu puoli vuotta enkä löydä pahaa sanottavaa.

  Käytettävyys on erinomainen, niin puhelimena kuin älylaitteenakin. Toiminnot löytyvät loogisesti sieltä mistä pitää, kaikki on yksinkertaisesti toimivaa.

  Akkukesto oli yllätys, normikäytöllä yli 2 päivää kestää akku, joka pitäisi olla älyluurille hyvä aika.

  Valokuvausta ammatikseen harrastavat kaverit eivät voineet uskoa, että lomakuvani oli kuvattu halvalla Lumialla.

  Ei tietenkään mitään teknisiä murheita ollut, tämä Windows ei ole kaatunut kertaakaan. Näyttö ja runko tuntuu vahvalta, ei ole ottanut naarmuja vaikka on samassa taskussa kuin avaimet.

  Ja tietenkin paras on uskomattoman hyvä ilmainen navigaattori offline kartoilla, oli korvaamaton kaveri euroopan reissulla kesällä.

    
 • @Jaska69: Lumia 920:ssä voit säätää fontin kokoa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit