Pioneer DVR-220-S & Show View

2 kommenttia

Mitenhän Pioneerin DVR-220-S -tallentavalla DVD-soittimella saisi Show View -ajastukset onnistumaan...?

Laite antaa mukavasti ohjelman alku- ja loppuajat, kun syöttää show view -koodin. Ohjelman nauhoitus alkaa kuitenkin täsmälleen tuohon aikaan ja loppuu täsmälleen loppuajan kohdalla (MTV3).

Käsittääkseni Show View -ajastusten pitäisi tajuta aloittaa nauhoitus silloin, kun ohjelma oikeasti alkaa ja lopettaa, kun se oikeasti loppuu? Ei aiempaa kokemusta Show View -nauhoituksista...

Olen asettanut soittimen VPS/PDC -asetuksen päälle.

  
 • Tallennuksen oikea-aikaisuus varmistetaan PDC-koodilla (program delivery control), joka lähetetään ohjelman alussa ja lopussa. Tällä hetkellä PDC:tä taitaa Suomessa käyttää vain YLE; MTV3:lla ominaisuus oli käytössä vielä n. vuosi sitten, mutta nyt se on jostain syystä jätetty pois.

  PDC:n toimivuudessa on ollut suuria laitekohtaisia eroja, mutta ainakin oma Panasonic-videoni vm. -97 on totellut koodeja kiitettävän hyvin.

    
 • ok, tuo selittäisi paljon. Onpa harmi homma... :(

  Mitenköhän on perus-kaapelikanavien laita, esim.: BBC, EuroSport ja MTV? Onkohan missään koostetusti informaatiota ylhäällä aiheesta?

  Pitääpä testailla miten homma toimii YLEn kanavilla. Tosin voi olla melko vaikea testailla, kun niillä ohjelmat alkavat ja loppuvat yleensä ajallaan! :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit