DVD-tallennuksen epäonnistuminen

1 kommentti

Tallentavan Panasonic-soittimeni (DMR E60) tallenteissa esiintyy inhottavia virheitä: Tallennetta toistettaessa ääni häipyy, kuva viivautuu ja säröytyy, ja pahimmassa tapauksessa toisto pysähtyy koknaan. Virheet ovat satunnaisia, esiintyvät ainoastaan DVD-R -levyille tehdyissä pysyväistallenteissa, sekä suljetuissa että sulkemattomissa muodoissa, mutta ei lainkaan DVD-RAM -tallennuksessa.

Aluksi luulin, että vika johtuu toisinaan käyttämistäni kiinalaisista halpislevyistä, mutta Anttilasta ostetut TDK:nkin levyt (DVD-R47EC) tekevät aika-ajoin samaa. Viimeksi 24.2. tallennettu Mosku meni täysin piloille, mutta seuraavan illan Maxwell Smart ei. Molemmissa oli käytössä samanlainen TDK:n levy. Soitin on reilun vuoden vanha, enkä toivoisi sen ainakaan reistailevan. Mistähän vikaa lähtisi hakemaan?

  
  • Minulla on Philips DVDR70:n (+R, +RW) kanssa kaikenlaista "no disc" -levynlukuhäiriötä, puoli vuotta takuun jälkeen, mutta kun ärähtää maahantuojan as.palveluun niin takuu venyy toiseenkin korjaukseen. Ihan hyvää asiakaspalvelua! Soitin maksoi kuitenkin 500€ aikoinaan. Eli Panasonicin maahantuojan kimppuun, jos he haistavat rivien välistä sanan "kuluttaja-asiamies" niin eiköhän suju. t. h

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit