iPOD TM:n ainaisena mittatikkuna? Applen Maailma, osa 7

3 kommenttia

Luin taas mielenkiinnolla PSP arvostelua. Lähes koko TM:n toimitus lienee vallan hullaantuneena Applen tuotteisiin kun maailman monipuolisinta kannettavaa pelikonsolia/viihdekeskusta kritisoidaan kun se on isompi kuin iPOD!! iPOD ei suinkaan ole edes markkinoiden pienimpiä saatikka parhaimpia MP3 soittimia mutta kuitenkin toimittaja XX sanoo että PSP on iPODiin verrattuna kovin suurikokoinen...? Olisiko sillä mitään asian kanssa tekemistä että PSPn näyttö on noin kuusi kertaa isompi, siinä on paremepi akku, siinä voi pelata PS2 veroisia pelejä, katsoa elokuvia, siinä on kaiutin, muistikorttipaikka niin MS kuin UMD levyille, kaiuttimet, WLAN yms yms. muuta mitä iPODissa ei ole.
Miten on mahdollista että PSP:tä yleensä eedes verrataan iPODiin? Tämähän on sama kun jos autotestissä sanoittaisiin että Maybach on kyllä paljon isompi kuin Honda Monkey. Haloo?

  
 • Ehkä toimittaja halusi antaa jonkilaisen tuntuman laitteen koosta ja käytti mittatikkuna ipodia. Onhan ipod todella yleinen laite. Muistan lukuneeni jutun muuta en muista siitä mitään... Verrattiinko siinä muita ominaisuuksia kuin kokoa tai painoa?

  Verrataanhan ahveniankin kalakuvissa tulitikkulaatikkoon, vaikka ne ovat eri segmentin tuotteita :grin:

    
 • Eiköhän kyse ollut siitä, että annetaan vertailukohtaa koon ja painon suhteen nimen omaan musiikkisoittimista puhuttaessa. Moni kun tuntee iPodin eri muodoissaan - yleinen vekotinhan se on. Enemmän se kertoo kuin että laite on kookkaampi kuin suurinkaan MuVo - eikös?

    
 • Asia esitettiin kuitenkin tässä tapauksessa negatiivisena eikä vain koon määrittämisenä "tunnettuun" kokoluokkaan. Eihän siinä kalakuvassakaan sanota huonona asiana että kala on isompi tai pienempi kuin tulitikkurasia... :innocent:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit