Digi-kamera edullisesti

3 kommenttia

Neuvokaapas viisaammat saaka alle 200 eurolla kelvollista digikameraa? Käyttö tulisi olemaan sangen vähäistä, sisältäen matkailu- ja sukujuhlapainotteista (ulko)kuvausta. Kannattaako kuitenkin sijoittaa enemmän?

  
 • tuolla olisi verkkokauppa.com:issa esim. pentax e 10, tosi vaivaton kuvata, selkeä käyttö ja nappulat. pixeleitä ihan tarpeeksi (6)ja käy yleisimmällä sd kortilla eikä ylärajaa , myös videot mahtuu mukaan. voi käyttää myös nettikamerana ja on picsturebridge sopiva. virtapuoli on myös kunnossa kun käy aa paristot ladattavat että tavalliset alkkaalit. softaa tulee mukaan kokorahan edestä ja hintakin on 198 egee. ollaan nyt kuvailtu sekä hangella että sisällä ja pelittää hyvin. on meidän perheessä jo kolmas digipokkari ja ehdottomasti paras kohinaton kuva. pelaa xp:ssä ongelmitta.ei muuta kuin ostamaan .
  terveisin vanha seppä

    
 • Canonin PowerShot-sarjaa voi suositella, esim. A430, A520, A530. Kaikki toimivat AA-pattereilla/-akuilla (2 tai 4 kpl), väh. 4 megapikseliä (millä ei tässä ole juuri merkitystä, tämänkokoisissa kameroissa optiikka ei pysty hyödyntämään suurempia pikselitiheyksiä).

  [simBanssi muokkasi tätä viestiä 17.03.2006 klo 14:08]
    
 • Missä kamerassa on internet yhteys ja voi sähköpostilla lähettää kuvia eteenpäin?
  missä kamerassa on radio?
  missä kamerassa on mp3 soitin?
  missä kamerassa on kalenteri?
  onko sinulla kamera pois reissusta, kun vois näpätä upean maisema- tai tilannekuvan?
  missä kamerassa on puhelin???

  Nokian N70 ei sovi ehkä hintahaarukkaasi, mutta väittäisin että kuvanlaadun suhteen nykyiset kamera kännykät riittävät arki- sekä lomareissukuvaajalle mainiosti. Ok, on siinä puutteitakin, esim: täysin pimeässä kuvaaminen tuskin onnistuu ,sekä optinen zoom puuttuu (digitaalinen löytyy). mutta tarviiko niitä välttämättä?

  Vastaavia 2.n megan kamerakännyjä on myös Sony-ericson w800 ja samsung D 600 Niistä puuttuu nopea 3G nettiyhteys mutta ne on vähän halvempia

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit