Halvin tietokonepaketti

3 kommenttia

Minua kiinnostaa halpa (niin kuin kaikkia). Mutta todennäköisesti halvalla ei saa hyvää... ainakaan tietokoneissa. Mutta mitä maksaa halvin tietokonepaketti missä on näyttö ja tietokonen ja kaiuttimet.

  
 • Useimmille riittävän tasoinen tietokonepaketti maksaa näyttöineen noin tuhat euroa, mihin sisältyy muun muassa litteä näyttö ja sopivasti suorituskykyä. Aloittelijan kannattaa katsastaa muun muassa Dell-koneita, jotka on aina kohtuuhintaisia. Halvemmallakin pääsee, mutta tuo 1000 euroa on hyvä ohjesääntö.

    
 • Voiko 1000€:n tietokoneella pelata uusimpia pelejä :kiss:

    
 • Se riippuu täysin siitä, minkälainen näytönohjain (DirectX 9 -pohjainen mielellään, esmes Ati 9600XT) ja suoritin (2,6 GHz Intel P4HT tai Athlon XP Barton 2500+) koneessa on. Myös keskusmuistia on syytä olla vähintään 512 megatavua. Nuo mainitut saa mahtumaan noin tuhannen euron luokkaan.

  Jos löydät sopivalta vaikuttavan koneen, laita speksejä vaikka tänne niin voin sanoa suoraan, että riittääkö pelaamiseen.

  EDIT: itse panostaisin koneeseen semmoiset 1200 euroa. Tähän hintaan saa jo melkeinpä kaikki tarpeelliset ominaisuudet ja riittävästi laajennusvaraa tulevaisuudelle.

  [Veijo muokkasi tätä viestiä 18.05.2004 klo 20:06]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit