Mainoksenesto?

4 kommenttia
muokattu 20.05.2019 17:15

"Arvostaisimme, jos voisit kytkeä mainoksenesto-ohjelman pois päältä sivuiltamme, jotta voimme jatkossakin tarjota vertailuja, testejä ja muuta laadukasta sisältöä."

Niinpä, mutta ei sen takia pitäisi koko konetta laittaa jumiin - varsinkin kun olen tilaaja. En vaan joka jutun takia viitsi kirjautua - ja eipä näiltä sekavilta sivuilta aina edes löydy, missähän se katsastusjuttu mahtaa olla...

Ja nyt huomaan, että kirjautuneenakaan ei Bemari-videota voi katsoa ilman mainoksia - aika törkeää tilaajalle.

Ja tämän kategoria pitäisi olla Palaute...

  
 • muokattu 21.05.2019 10:26

  Joo... varoitan: Brave ja AdBlock -yhdistelmä jumittaa koneen, jos avaa Tekniikan Maailman linkkejä Facebookissa. Pitääpä pysyä poissa.

    
 • @Raimo26 kirjoitti:
  Joo... varoitan: Brave ja AdBlock -yhdistelmä jumittaa koneen, jos avaa Tekniikan Maailman linkkejä Facebookissa. Pitääpä pysyä poissa.

  Ja sama juttu Google Chromella - kone jumiin, virta pois ja uusi käynnistys. Jos ja kun tilaajalle ei anneta verkossa mitään etuja, täytyy varmaan lopettaa tilaus ja lukea jutut verkossa mainosten kera.

    
 • Toimituksen kommentti

  Kiitos palautteesta. Tekniikan Maailman, kuten käytännössä kaikkien muidenkin medioiden, toimintaa rahoitetaan sekä tilaus- että mainostuloilla. Jos hakee vertausta painettuun lehteen, myös siellä on mainoksia, vaikka lehden olisi tilannut.

  Se on tietenkin toinen asia, että pyrimme tekemään mainoksista sellaisia, että ne eivät aiheuta häiriötä tai hitautta sivustolla. Digilehdessämme kestotilaajillemme mainoksia tarjotaan vain rajoitetusti eikä niitä ole artikkelien sisällä. Ilmaisissa jutuissa mainoksia on sitten enemmän.

  Ystävällisin terveisin
  Sami Rainisto / TM

    
 • No, laitoin Tekniikan Maailman Facebookissa 30 päivän karanteeniin... koneen täysi jumittuminen ei ole hyvä.

  Mutta esimerkiksi Autosport kyllä herjaa mainonnan estämisestä vahvasti, mutta kirjautumisen jäkeen toimii normaalisti - enkä edes ole tilannut heidän paperilehteään. Tekniikan Maailman mainokset voin kyllä lukea paperilehdestä, sen pitäisi riittää teille!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit