Tammikuun 2021 käytettynä maahantuotujen autojen veropäätökset on julkaistu.

1 kommentti

"
Tuontimäärät vaikuttavat romahtaneen, mutta syynä on Verohallinnon järjestelmäuudistus, jonka vuoksi hakemusten käsittely on keskeytetty:

"Järjestelmämuutoksen vuoksi autoverotuspäätösten tekemisessä on katko tammikuussa 2021. Autoverotuspäätöksiä aletaan tehdä jälleen helmikuun 2021 alussa, joten odotathan päätöstä rauhassa. Valitettavasti emme voi kiirehtiä päätösten tekoa vuoden 2021 alussa.
Jos olet tehnyt veroilmoituksen autoveroilmoituspalvelussa aiemmin kuin 31.12.2020 eikä Verohallinto ole ehtinyt käsitellä sitä ennen OmaVeroon siirtymistä, Verohallinto siirtää ilmoituksen OmaVeroon ja antaa päätöksen OmaVerossa 1.2.2021 alkaen."
Järjestelmäuudistus vaikuttaa myös jatkossa julkistettavaan päätösdataan, mutta useasta pyynnöstä huolimatta Verohallinnon autoverovastaavat eivät ole suostuneet antamaan tietoa muutoksista, jotta olisimme voineet ennakoida palvelussamme tulevat muutokset.
"

Kaikkien henkilöautojen ja pakettiautojen päätökset helposti haettavissa sekä lisäksi erilaisina grafiikoina ja taulukoina FB sivun kautta:
https://www.facebook.com/Autoverohaku-316194059057427/
www.autoverohaku.fi
"

  
  • Niille, jotka eivät vielä tunne tulevia muutoksia, vero maksettiin kaikista henkilöautoista, pakettiautoista ja linja-autoista. Nyt tammikuusta 2021 alkaen ne poistivat verovähennykset Suomeen maahantuotavina ajoneuvoina.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit