Huokeat älylaitteet pakkasessa

0 kommenttia
muokattu 05.03.2021 11:03

Taloudessaamme on kahdessa autossa Automatic-parkkikiekko. Vanhempi malli (musta tausta ja vaaleat numerot) kuin TM-pakkastestissä, joten kokemukset eivät välttämättä koske uudempaa mallia.
TM-testissä kiekko pärjäsi hyvin pakkasessa. Kokemustemme mukaan pärjää kyllä muuten, mutta jo vajaan vuoden ikäinen paristo hyytyy 15-20 asteen pakkasessa ja kiekko pimenee, sekä nollautuu. Pariston pitäisi kestää kakki vuotta. Kuitenkin se on sytä kerran vuodessa vaihtaa, ennen pakkaskautta.
Toinen seikka, jonka ainakin uskon pitävän paikkansa myös uuden mallin kanssa, on telineen pysyvyys kiinni tuulilasissa. Samanalainen teline näyttäis olevan uudessakin mallissa. Teline pysyy hyvin pakkasessa ja viileässä, mutta jo n. +18 astetta ja aurinko pehmittää liiman ja vain alareunastaan kiinnitetyn kiekon paino vääntää kiekon irti tuulilasista. Kaksi kiinnitystarraa kun sijaitsee kiekon alareunassa. On siis kahdesta autosta ja kiekosta kokemukset.
Annoin aiheesta palautetta Insmatille ja Motonetille. En muista kuinka päin, toinen lähetti kaksi uutta telinettä ja toinen uusia tarroja. Niistä kiitokset. Joten:
Pienellä viilauksella sovitin kaksi telinettä/parkkikiekko. Viilasin ylemmästä telineestä "pohjan" pois ja hieman kavensin tarrakohtia, jotta eivät tule näytön eteen. Molemmista viilasin lukitusnastat pois, kiekko on helppo sujauttaa ja poistaa kahden telineen läpi. Nyt kiekot ovat neljällä lähes kulmissa olevilla tarroilla kiinni tuulilasissa. Kokemukset tästä modauksesta ovat nyt kahdelta kesältä, hyvin ovat telineet pysyneet kiinni.

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit