Kian uudet muodot

3 kommenttia

Kia näyttää muuttavan muotoiluaan. Väillä ne olivat vw tyyliin maltillisia. Olihan suunnittelijakin entinen vag-mies.
Nyt uusimmat luomukset menevät liian exoottiseen suuntaan. Tavallinen massa/kansa ei yleensä innostu kovin erikoisista muodoista. Ja Ratti on se rumin kohta. Ja se että ratissa äkkivilkaisulla lukee VAZ !

  
 • Skodan muotoilu on kaikkein hienointa.

    
 • No skodassa nykyään maski on kuin valahtanut liian alas, jolloin keula on kummallinen kyömy ja sedanin peräylitys/perä on suhteettoman pitkän näköinen ja farkussa on pokkausta perässä eteen ja taakse vinoon. Ratti kaksipuolaisena on ruma.
  Muutoin muotoilu on vanhaan vag tyyliin mitäänsanomaton.

  Toyotalla taas on ilmeisesti jo -80 luvulta ollut eri tiimit keulan ja perän suunnittelussa tai sitten perä on tehty aina ruokatunnin jälkeen. On yritystä poiketa mitäänsanomattomalta linjalta, mutta sitten lähti lapasesta...

  Volvo 90 taas näyttää kuin se olisi pudotettu nosturista tassuilleen, jolloin siitä tuli lättänä pannukakku.

  Bemarit on olleet taas 2003-2013 epäonnistumisten jälkeen parempia, mutta aivan viime aikojen maskihulluttelut ovat riistäytymässä käsistä.

  Teslat näyttää hauelta. Erikoisia lättänöitä.

  Mustangin "e" maski on tyyppiesimerkki sähköautojen keuloista. Jo on kumma tuo korinvärinen lättänä keulassa. Sähköautopuolella ei ole vielä esitetty tyylikästä keulaa. Id 3/4 olisi helposti voitu tehdä keulasta kauniimpi, mutta ei onnistunut sekään.

  Mikä merkki se olisi autojen kauneuskilpailujen kärjessä. Se ei ole makuasia. Se on useimmille joko tai asia tai sitten se liian tavis. Ehkä uudet perinteiset sedan mersut on aivan ok? Mazda muuten paitsi 3 HB sivuprofiili! Jaguar i-p.
  Uudet sedan alfat? Poistuva Mondeo?

  Ford Puma / Kuga liian paksunokkaisia. Citroenit: Ei!

  Muotoilu on monien ykkös valintaperuste, vaikka kukaan ei sitä halua itse myöntää. Nykyään kun ei enään ole ajettavuudeltaan kauheita autoja, eikä kylmiä autoja,tai turvattomia autoja eikä edes jatkuvasti rikkoutuvia epäluotettavia autoja. Jotkut merkit ovat vähän rajoilla, mutta ne on nyt koottu kaikki saman valmistajan alle. Niitä on kymmenisen merkkiä.

    
 • Kaikki Lexukset saisi olla mustia niin ettei jättimaski erotu.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit