Rengastestit yksipuolisia

3 kommenttia

Rengastestit tehdään pääsääntöisesti ''pikkuautolla' ja siis rengaskoko valikoituu sen mukaan.
Toivoisin, että koska yhä enenevässä määrin tulee ns maasturimallisia autoja, myös rengastestit kohdistuisivat niihin. Itselläni on ollut 13 vuotta isompi maasturi, jossa on SUV -renkaat eli hiukan pulskat ja pehmeämmät maastoajoon paremmin käyvät renkaat (eli 60 tai 65%). Ehkä rengasmerkkejä ei ole tarjolla kuten noita kivirekihenkaita on, mutta varmaan riittävästi testattavaksi.

  
 • Onpa kerrassaan mainiota luettavaa ja vapaan journalismin ilotulitusta tämäkin testi. Varsinkin kun testi on sama kuin Ruotsissa tosin eri tuloksilla. Mainiota että olette todella suoraselkäisesti jättäneet testin julkaisun normaalista poiketen rengas sesongin jälkeiseen aikaan (testit on julkaistu useita ellei jopa kymmeniä vuosia ennen kauden sesonkia). Sekä kuluttajia suojellaksenne liikenneturvallisuus edellä, rintakaarella mennen jättäneet parhaat edulliseman hintaluokan renkaat pois. Aftonbladetin julkaisemaa testiä silmäillen on helppoa todeta mitä on jätetty pois ja mikä olisi ollut oikea testitulos, testi on kuitenkin sama ja tehty yhteistyössä useamman tahon kanssa.
  Todella loistavaa ja ennakkoluulotonta että saitte Nokian Renkaiden Suomessa valmistetut kesärenkaat Nokian Renkaiden testiradalle testiin, koska niitähän ei voi kaupasta ostaa kukaan. Loistavaa journalismia! Seuraavaksi toimitus voisi selvittää esim Kyllikki Saaren henkirikoksen, kykyä ja rehtiä ammattitaitoa tuntuu löytyvän.

    
 • Kirjoitin viimeisimmän rengastesti yhteyteen arvostelun testistä. Kirjoitus poistettiin. Ilmeisesti eivät kestäneet kritiikkiä. Arvostelun rengasmelun tutkintaa ja renkaiden mitallisiin heittoihin. Pitää ilmeisesti esittää tämä kritiikki muilla foorumeilla.

    
 • Tilansin tänään Lansail gummit - sattumalta samaa kokoa kuin tässä TM 2021 testissä. Eka kerta kun kokeilen aasian edullista. Näin jälkeenpäin huomasin, ettei esim. testin mukaan melu ollut kuin 8 arvoinen mutta rengasmyyjät myy tuota 65 db:llä jonka alittajia samassa koossa on vaikea löytää. Toisaalta vierintävastus on rengasmyyjien mukaan B-luokkaa, eli ei mikään 0-referenssi kuten oli lehden testissä. Ei niin mitään arvausta mistä moiset erot johtuu.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit