”Tesla-huollossa on niin pitkät jonot, ettei edes korjausaikoja annettu”

2 kommenttia

”Tesla-huollossa on niin pitkät jonot, ettei edes korjausaikoja annettu” – toimitukseen tuli vinkki, jonka taustat nyt selvitimme

Liikenne: Sähköautojen huolto kärsii kovasta kysynnästä sekä koronasta, ja etenkin Teslan omistajat ovat valittaneet tilannetta. Suomen parhaat sähköautojen huoltopalvelut ovat Vantaalla.

– Tesla-kuskit ovat ajoittain olleet näreissään siitä, että huoltoaikoja on heikosti saatavilla. Ruuhkia on ollut jo jonkin aikaa.

TOIMITUS SAI vuodenvaihteessa vinkin, jonka mukaan ”Tesla-huollossa on niin pitkät jonot Vantaalla, ettei edes korjausaikoja enää annettu”.

– Olemme syvästi tyytymättömiä, jos emme ole onnistuneet täyttämään joitakin omistajan odotuksia odotusajan suhteen, kommentoi ruuhkia Teslan Suomen viestinnästä vastaava Maria Lantz sähköpostitse.

Lantzin mukaan Tesla pyrkii pienentämään odotusaikoja lisäämällä huoltohenkilöstöään, laajentamalla palvelujaan ja avaamalla uusia palvelukeskuksia Suomeen lähitulevaisuudessa.

Yrityksen palveluhenkilöstön määrä pääkaupunkiseudulla kasvoi yli 20 prosenttia viime vuonna, ja rekrytointien ”kasvu jatkuu tänä vuonna ainakin samalla tasolla”.

koko juttu

https://www.lansivayla.fi/paikalliset/4464362

  
  • Olen ymmärtänyt, ettei Tesloja juuri tarvitse huoltaa. Ruuhkautumisessa lienee kyse takuukorjauksista ja päivityksistä jotka eivät tule ilmojen halki. Valmistajan kannalta tietysti kaikki tuottamaton toiminta on haitallista.

      
  • "Lantzin mukaan Tesla pyrkii pienentämään odotusaikoja lisäämällä huoltohenkilöstöään, laajentamalla palvelujaan ja avaamalla uusia palvelukeskuksia Suomeen lähitulevaisuudessa."

    Mutta sitä ennen pitää myydä monta uutta Teslaa...

      1
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit