Bluetooth yhdistely

2 kommenttia

Duster vm.2018 medinav systeemiin on pesiytynyt bluetooth ongelma ; vm.2020 samsung s20 fe 5g ei enää yhdistä kuin satunnaisesti itseään autoon. Sain vinkin käyttää vanhempaa puhelin mallia joten otin vitriinistä edellisen , sony xperia xz2 compact jolla toimii kuten kuuluukin. Onko näin että tuo dacian medinav radio-navigaattori-touchpanel-kello- lämpömittari-vatupassi määrää autonomistajan puhelin valinnankin kysymättä edes mielipidettä?

  
  • BT-yhdistyksessäkin on aina kaksi osallistujaa. Minulla on ollut Samsung A50 useamman vuoden. Jossain päivityksessä BT-yhdistely heikkeni. Vaikka parittelu on muistissa, joutuu silti menemään BT-valikkoon, että puhelin huomaa yhdistää.

      
  • @Late1969 kirjoitti:
    BT-yhdistyksessäkin on aina kaksi osallistujaa. Minulla on ollut Samsung A50 useamman vuoden. Jossain päivityksessä BT-yhdistely heikkeni. Vaikka parittelu on muistissa, joutuu silti menemään BT-valikkoon, että puhelin huomaa yhdistää.

    Tässä tapauksessa käy välillä että esim. viidennellä valikon kautta yhdistämisellä yhdistyy. Tuo samsung toimii talouden toisessa , hieman vanhemmassa autossa moitteitta eikä sitä ole koskaan mitenkään päivitelty. 2 viikkoa sitten sain 2 päivitystä asennettua daciaan mutta ne oli johonkin muuhun tarpeeseen. Täytyy selvittää näinäaikoina onko tullut uusia tarjolle. Tämä edellyttää tyhjäkäyntisessä autossa istumista usb tikun kanssa. 2 kertaa jos saat päivityksen. Uudemmissa dustereissa hoituu jo kännyllä. Voi kai siinäkin olla tietysti yhteensopivuus ongelmia, en tiedä. Ehkä on tarkoitettu että ajaessa ajetaan ja puhellessa puhellaan. Näin sen tietysti kuuluukin olla noin liikenneturvallisuuden kannalta.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit