TM:n vanhakantaisuus

1 kommentti

TM lähettää joka päivä tarjouksen tilata TM. Nykyisellään se on 8 euroa kuukausi, kun ottaa 3kk lahjaksi veitsien sijaan. Mutta aina pitäisi tilata paperilehti mukaan eikä pelkkä digitilaus ole halvempi. Vähän vanhanaikaista. Tuuma oli tuota mieltä:

"Tekniikan Maailma ei tarjoa pelkkää digitilausta edullisesti, koska se haluaa varmistaa, että sen tarjoamat palvelut ovat laadukkaita ja kestäviä. Lisäksi TM haluaa varmistaa, että sen liiketoiminta on kestävällä pohjalla ja että se pystyy tarjoamaan monipuolista ja ammattitaitoista sisältöä lukijoilleen."

  
  • Lueskelin juuri v.1955 Tekniikan maailmaa ja siinä oli yhdellä sivulla tilaushinnat vuodelle 1956 (700mk) Rahanarvolaskurilla muutettuna tuo summa olisi nykyrahassa 28,37€. Hieman on tuosta ajasta hintataso pompsahtanut. Näyttäisi 6 kk maksavan nyt ilman minkaanlaisia alennuksia 143,90€. Tietysti lehti on kehittynyt tuosta ajasta valtavasti, mutta tuolloin se tehtiin alusta loppuun ihan käsityönä, tietokoneita, kännyköitä tai digikameroita ei ollut edes toimittajaparan viidenkympin yöunissakaan.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit