Käry kävi, tuotanto seis

2 kommenttia

Ilmeisesti Toyotan ja sen tytäryhtiön Daihatsun huijaus turvatesteissä on herättänyt viranomaisten laajemmankin mielenkiinnon viime aikoina myönnettyihin tyyppihyväksyntöihin. Toyotan lisäksi Mazda sekä moottoripyörävalmistajat Honda ja Yamaha mainittu.

Toyota laittaa kolme tuotantolinjaa seis, mukaanluettuna Yaris Cross. Mazda pysäyttää kahden mallin toimitukset.

https://www.reuters.com/business/autos-transportation/toyota-other-japan-automakers-under-fire-vehicle-certification-issues-2024-06-03/

"The ministry ordered Toyota, Mazda and Yamaha to suspend shipments of some vehicles'

-- 740 GLE

  
  • Yaris cross oli pikkuautovertailun voittaja. Pitäisi hylätä testivoitto jos törmäystestitulokset on vilpillisiä. Ei kai sellaisia autoja saisi edes myydä. Periaatteessa voi varmaan palauttaa auton kauppaan ja ottaa rahat takaisin jos ostanut sellaisen yksilön jonka kolariturvallisuus on kyseenalainen. Itse ainakin palauttaisin välittömästi.

      
  • @Lukija38467 kirjoitti:
    Yaris cross oli pikkuautovertailun voittaja. Pitäisi hylätä testivoitto jos törmäystestitulokset on vilpillisiä. Ei kai sellaisia autoja saisi edes myydä. Periaatteessa voi varmaan palauttaa auton kauppaan ja ottaa rahat takaisin jos ostanut sellaisen yksilön jonka kolariturvallisuus on kyseenalainen. Itse ainakin palauttaisin välittömästi.

    Luitko uutisen?

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit