Kännykkä autonavigointiin

3 kommenttia

TM:n jutussa kännykässä pyörivistä navigointisovelluksista ei paljonkaan kerrottu mikä puhelinmalli olisi siihen käyttöön paras. Nokian 3230 mallissa on hiukan suurempi näyttö kuin esim. 6600 mallissa, joten olisiko 3230 paras puhelin navigointiin? Tähän saakka 5110 on palvellut hyvin, mutta näyttöön on tullut joku kosketushäiriö, niin puhelimen voisi voisi pikkuhiljaa päivittää.
http://www.nokia.fi/puhelimet/puhelinmallit/3230/tarkka_tuoteseloste.html

  
  • Minulla on 6670 ja Navicore Skandinavia-kartalla. Kokoonpano on loistava - tosin tämä on ensimmäinen gps-opastin, jota käytän - mutta toiminnaltaan ja käytettävyydeltään kelpo peli.

    Käytännössä ajon aikana ruutua ei voi jäädä tuijottelemaan, joten esim. 6600:n ja 3230:n näyttöjen kokoero ei ole merkittävä. Itse vilkuilen ruudun yläkulmassa olevaa etäisyyttä seuraavaan risteykseen ajon aikana. Etäisyys näkyy riittävän selvästi.

      
  • Kiitoksia vastauksesta. Taitaa olla totta että hintaluokassa noin 300€ Nokian kännykät ovat niin samantapaisia ettei niissä suuria eroja ole. N-gage on selvästi halvin alle 200€ ja 6600 alle 300€, muut yhteensopivat S60 puhelimet näyttävän olevan päälle 300€. Mukana saisi olla edes yksi pölyn ja roiskeveden kestävä malli niin olisi hieman pitkäikäisempi.

    Onko kukaan saanut Navicoren SirfStar III bluetooth GPS palikkaa toimimaan yhtä aikaa BT-handsfree kuulokkeen kanssa? Ja jos on niin millä puhelinmallilla tämä onnistui?

      
  • Nokia 9500 ja HS-3W ovat toimineet Navicore Scandinavian kanssa samanaikaisesti bluetooth-yhteydellä. Kommari taskuun ja kuuloke korvaan kypärän alle niin opastuksen saa myös moottoripyöräillessä selväkielisenä.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit