ENSIN ON HYUNDAI,CHEVROLET JA SUZUKI SITTEN OPEL,AUDI,BMW,

7 kommenttia

HESARI 18.2.06 kertoo Autobildin laaturaportista

1.Mazda
2.Toyota
3. Honda
4.Hyndai
5.Nissan
6.Chevrolet
7.Volvo
8.Suzuki
9.Mitsubishi
10.Opel
11.Audi
12.Skoda
13.Mercedes Benz
14.Ford

Niin onhan totta, että Opel on tämän hetken laadukkain saksalainen. Lähes yhtä hyvä sijoitus, kun Suomen miehillä maastohiihdossa.

Opelin kestävyyttä lisää se, kun Russelsheimin insinöörit ovat asentaneet siihen pakkasvahdin. Ei käynnisty liian kylmässä-eipä kulukaan ! (GM:llä selivetään miten asia ratkaistaan...)


:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

  
 • Hesarin jutussa taisi olla listattuna vain sijoitukset. Tarkempaa tietoa eroista ja erojen suuruuksista ei ollut? Minua kiinnostaisi tietää, kuinka paljon laatueroa on esim. nro 1:n ja 10:n välillä.

    
 • mutta missä on Lexus? olen saanut sellaisen käsityksen eräiden jutuista tällä palstalla että lexushan on heti jumalasta seuraava, joten eikö sen pitäisi olla tälläkin listalla aivan kärjessä?

    
 • Lainaus:
  19.02.2006 klo 19:19 Thorne kirjoitti
  mutta missä on Lexus? olen saanut sellaisen käsityksen eräiden jutuista tällä palstalla että lexushan on heti jumalasta seuraava, joten eikö sen pitäisi olla tälläkin listalla aivan kärjessä?

  Liian vähän myyty Saksassa, määrä ei riitä tilastolliseen luotettavuuteen asti. Sama koskee esim. Jaguaria ja Saabia.
  Näyttää olevan jo netissäkin:
  http://www.hs.fi/autot/artikkeli/Mazdan+ja+Toyotan+laatu+pit%C3%A4%C3%A4/HL20060218SI1AL0315n

  [MatLog muokkasi tätä viestiä 19.02.2006 klo 21:12]
    
 • Vai Lexuksia myyty Saksassa liian vähän että luotettavuutta voitaisiin arvioida tilastollisesti? HÖPÖ HÖPÖ. Saksassa Lexuksia myydään vuosittain TUHANSIA. Onko saksalainen niin tyhmä, ettei niistä osaa sanoa juuta eikä jaata? Vai eikö uskalla?

  No, onneksi asiat eivät ole näin huonolla tolalla: oliko vuosi vai pari sitten kun sakemannit J.D. Powerin tutkimuslaitoksen tilastoissa asettivat SAKSAN PARHAAKSI AUTOKSI Lexus IS:n..... Lexus oli ykkönen myös Britanniassa. Ja USA:ssa. Ja tiedä missä muualla....

    
 • Täytyy odotella tuota AutoBildin raporttia. Ainakin viime vuotisen perusteella ei voinut paljon puhua raportista. Enemminkin kyseessä on arviointi ja varsin subjektiivinen sellainen. Katsotaan nyt kuitenkin mitä se sisältää.

    
 • Jos kyseesä on luonnollinen syy? Lexuksessa ei ole ollut vikoja ja näinollen sen tietoja ei ole ollenkaan tässä AB:n arvioinnissa.

    
 • Voorti Opelia ja Sokotaa huonompi, tuota en usko! :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit