nissan primera farkku

2 kommenttia

Oon auton vaihdossa ja nyt ois tähtäimessä nissan primera 2002 farkku. Onks järkee vai ei? vikoja kommenteja tai ehdotuksia samasta hinta ja kokoluokasta kiitti!!

  
  • Sietämättömän yksityiskohtaisesti kuvattu vaihtoauto. Voisit ensi kerralla olla vähän suurpiirteisempi.
    Niin, käytetyt autot ovat yksilöitä, joiden kunto kannattaa aina tarkastaa tai tarkastuttaa (esim. Autotohtorilla)ennen ostopäätöstä. Jos em. vuosimallin Primerassa on ollut vikoja, ne on melko varmasti aikaisempi omistaja jo korjauttanut. Nissaneilla on 3 vuoden/100 000 km takuu, joten monessa vm 2002 yksilössä on vielä vähän takuutakin jäljellä.
    Mikä sitten sinulle on paras mahdollinen auto, riippuu siitä, mihin käyttöön ja minkälaista autoa etsit.

      
  • Itse jouduin nissan kaupoille autokauppiaskaverin johdattamana, ja koeajoin sekä vanhempaa, että uudenpaa nissania. Uusi oli mielestäni aivan eri auto verrattuna esim -03 malliseen primeraan. Jouduinpa myös toteamaan, että uusi -05 mallinen primera oli halvempi, kuin vastaava -04 esittelyauto, jolla oli ajettu 7000 km. Tämä johtuu nissanin vuoden lopulla tehdystä hinnanalennuksesta, jota ei vanhoihin voi siirtää. Uudessahan on kuitenkin 100 000 km/ 3v. takuu. Ajettavuus oli paljon parempi, ja mittaristot sata kertaa selkeämmät. Jos vain mahdollisuuksia, niin miettisin uutta. Itsellenikin tämä on ensimmäinen uusi auto. Tilaa autossa on vaikka kuinka, kun vertaan sitä omaan -00 malliseen astraani. T. entinen opel mies :wink:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit