naarmut

5 kommenttia

Joku prkleen elämänsä sankari on tehnyt sellaset mukavat naarmut parkkipaikalla autoni kylkeen. Onkos kenelläkään mitään hyviä konsteja noiden poistoon?

Naarmut ovat todennäköisesti avaimella tehdyt, mutta eivät mahdottoman syvät. Kokeilin jo hiomavahalla, mutta eivät lähteneet kokonaan. Onko vaan nöyrryttävä ja maksettava omavastuu ja vietävä auto ylimaalaukseen vai onko vielä joku hyvä kikka? Poistaako myllytys tehokkaasti naarmut?

  
 • Mitenkä olisi www.smartrepair.fi? Itsellä ei ole kokemusta tällaisesta korjaamisesta mutta onko muilla?

  Myllytyskin voi auttaa riippuen naarmujen syvyydestä.

  [jalkkis muokkasi tätä viestiä 06.09.2004 klo 16:30]
    
 • Myllytys auttaa, jos naarmut eivät ulotu pohjamaaliin saakka. Ole kuitenkin varovainen, jos autossasi on metalliväri, ettet hio koko lakkakerrosta pois. Huomaat hioneesi lakan rikki, kun laikassa alkaa näkyä auton väriä. Lopuksi huolellinen vahaus, niin eiköhän se siitä! Itse suosittelen AutoGlymin aineita, on hyvät kokemukset ko. merkistä! :sunglasses:

    
 • Autotarvikeliikkeissä myydään autolakkaa pienissä pulloissa. Jos naarmut ovat lakassa eikä varsinaisessa maalipinnassa, isoimmat naarmut voisi ensin lakata. Lakkauksen jälkeen voisi tehdä jonkinlaisen myllytyksen. En ole kokeillut tuota mutta voisi toimia.

  [jalkkis muokkasi tätä viestiä 10.09.2004 klo 14:21]
    
 • Ihan vinkkinä vaan kannattaa aina esim. kauppojen parkkipaikoilla jättää auto mahdollisimman kalliin auton viereen, ajavat varovasti koska uusi auto alla :grin: Itse käytän tätä taktiikkaa joka päivä... Uskon kuitenkin että hyötyä tästä voi olla oikeasti vaikka teitä saattaa vähän naurattaa. Parkkipaikoilla kolhitaan autoja yllättävän paljon ja sitten lähetään vaan pois vähin äänin. Niin ja uskomattominta oli kun piti kriminaalien vääntää antenni viime talvena prkl.. niitähän ei tunnetusti saa takaisin väännetyä, v*tutt** tollanen toiminta...

    
 • Lainaus:
  10.09.2004 klo 14:43 Kramer kirjoitti
  Ihan vinkkinä vaan kannattaa aina esim. kauppojen parkkipaikoilla jättää auto mahdollisimman kalliin auton viereen, ajavat varovasti koska uusi auto alla :grin: Itse käytän tätä taktiikkaa joka päivä... Uskon kuitenkin että hyötyä tästä voi olla oikeasti vaikka teitä saattaa vähän naurattaa. Parkkipaikoilla kolhitaan autoja yllättävän paljon ja sitten lähetään vaan pois vähin äänin. Niin ja uskomattominta oli kun piti kriminaalien vääntää antenni viime talvena prkl.. niitähän ei tunnetusti saa takaisin väännetyä, v*tutt** tollanen toiminta...


  Juuri näin!! Kannattaa aina katsoa, mihin parkkeeraa; esim. parkkihallissa tolppien väliin, tai seinän viereen, tai ns. "perhepaikoille", jotka ovat normaalipaikkoja leveämmät! Vältä jotain ruosteista "Korollaa", josta isi hyppää kännipäissään rytinällä ulos, puhumattakaan kuudesta alle kouluikäisestä, jotka eivät tietenkään osaa vielä varoa naapuriautoa!! Tästä tullaankin sitten siihen tosiasiaan, että jotkut automallit ovat toisia herkempiä näille ns. parkkipaikkakolhuille (kalliit autot vs. halvemmat); eli kannattaa katsoa mihin autonsa lykkää... :neutral:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit