wv bora -02 akvaario

5 kommenttia

Ostin 2kk sitten wv bora 1.6 -02 45000 nyt siinä satteitten jälkeen/aikana jostain alkanut vuotaan vettä sisään ihan v.... vettä edessä kummallakin puolella ihan reilusti takanakin kosteutta paljon muutaman päivän sitä jo kuivattelin tallissa. ei kellään samoja kokemuksia asiasta taikka linkkejä sellaiseen.
mikä on myyjä liikkeen vastuu myydessään tuollaisen "rikkinäisen"
auton.Onko toi tyyppivika vai mikä. mistä kannataa alkaa korjata,tukkia reikiä. Kourut tarkistettu puhtaat raitis ilma suodatin tarkistettu (voisko sen tiiviste vuotaa noin paljon) ei sisä pistoketta asennettu,poistovesi tunneli tyhjä, pistäkää mietteitä mistä aloittaa.
:ashamed:

[wv on paska muokkasi tätä viestiä 11.08.2005 klo 05:21]
  
 • Onko tuulilasin tiiviys tarkistettu? Aikoinaan minulla vuoti autossa tuulilasi molemmista alakulmista ja vettä tuli kovilla sateilla yllättävän paljon sisään. Tämä voi olla tietysti vain yksi mahdollisuus.

    
 • Autojen ovissa pitäisi olla kelmu joka estää veden pääsyn auton sisälle. Siis veden joka pääsee aina sivulasien ikkunoista auton ovien sisään ja jonka pistäisi valua oven alaosan reikien kautta ulos.

  Ainakin kahdessa automerkissä on ollut ko. kelmun kiinnityksissä ongelmia eli kelmu on ollut auki alaosastaan jolloin vesi on päässyt valumaan matkustamon sisälle eli lattialle on muodostunut lätäkkö.

  Korjasin ko. ongelma käyttämällä elastista saumausliimaa. Oikea aine olisi jotain "kiviliimaa" (käännös englannin kielensanasta joka olen ko unohtanut) mutta ei löytänyt. Joka tapauksessa aine ei saa kovettua mutta ei valuakaan.

  En tiedä mitä ko. saumauksen pettämisen on aiheuttanut. Ehkä huolimaton oven kolhujen korjaaja tai sitten ruostesuojauksen tekijä.

  Autokorjaamot eivät tiedä tästä mitään. valohoitoa ovat kyllä valmiit antamaan.

    
 • Kiitos kaikista vinkeistä eikun repiin pahveja pois ,katotaan mitä sieltä löytyy

    
 • Kipi kipi, myyjäliikkeeseen takaisin. Kaks kk sitten ostetussa autossa on 4kk kuluttajansuoja-aikaa/takuuta jäljelllä. Eli vastuu on liikkeellä, ja jos he ovat erimieltä, ota kuluttajansuoja puheeksi. Tämä yleensä riittää...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit