Onko Xenon-polttimoissa eroja?

1 kommentti

Neuvokaahan epätietoista... Onko Xenon-polttimoissa eroja eri valmistajien ja/tai saman valmistajan eri mallien kesken? Onko polttimoita vertailtu viime aikoina? Mistä löytyisi tarkempia teknisiä tietoja esim. kelvinien ja lumenien määrästä? Ja millaisiin lukuihin ylipäätään kannattaisi pyrkiä kun tarkoituksena on saada mahdollisimman tehokkaat valot? En niinkään ole kiinnostunut mistään yltiösinisistä valoista ellei tämä sitten samanaikaisesti tarkoita parasta valotehoa.



Auto on farmari Ford Focus vuosimallia 2007 eli ei tämä viimeisin facelift-malli vaan se edellinen. Autossa on tehdasasenteisena lisävarusteena Xenon-valot (lähivalot). Nyt polttimoilla on ikää kaksi vuotta ja valoteho tuntuu heikentyneen eli voisin vaikka näin talven kynnyksellä olla valmis uusimaan polttimot. Ja jossain vaiheessa jompi kumpi niistä polttimoista kuitenkin hajoaa, joten vähintään pohjustan tässä tulevaa varten.

  
  • En osaa sanoa, käykö tuohon vain alkuperäiset, mutta kysy vaikka xenonkauppa.fi. Myyvät tarvikkeita Osramia, Philipsiä ja tarvikelaatua. Hinnat varmaan jotain ihan muuta kuin Fordilla (about 40e/kpl).

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit