Webasto vai Eberi?

4 kommenttia

Tästä aiheesta jo joku kyseli, mutta vastauksista ei kyllä saanut tolkkua... Tai sai sen verran, että molemmissa on heikot kohtansa! Autoni on Terrano 2 diesel eli 5kW lämmitin lienee paikallaan. Mitä muuta pitäisi ottaa huomioon? Onko nämä lisälaitevehkeet kaukokäynnistimet yms. toimivia? Kumpi näistä OIKEESTI on se parempi a)esilämmittimenä ja b) myös lisälämmittimenä?

  
 • Lainaus:
  16.02.2005 klo 12:53 Käpälämäen tähystäjä kirjoitti
  Kumpi näistä OIKEESTI on se parempi a)esilämmittimenä ja b) myös lisälämmittimenä?


  Käy kysymässä vaikka taksitolpalta. Luultavasti saat jotain vertailevia vastauksia hieman enemmän.
  Harvalla on kuitenkaan tuoreet, omakohtaiset kokemukset sekä Webastosta että Eberistä. Vertailua on paha mennä tekemään jos ei ole esim. kahta autoa käytössä, toinen Eberillä ja toinen Webastolla. Lisäksi tietenkin pitää verrata samanikäisiä tuotteita.

    
 • Ainakin eberin TP5 kauko-ohjain toiminut moitteettomasti jo kolmatta talvea samoin kuin lämmitinkin.

    
 • Eräs myyjäliike haukkui webaston koska siihen ei saa osia muuta kuin pari kuluvinta,en nyt muista mitä.Eberiin saa kai kaiken.Mutta kuinka paljon on järkevää vaihdattaa osia kun työn osuus hinnassa on kuitenkin niin suuri?

    
 • Minulla ollut molemmat käytössä.Ei ole ollut moitteen sanaa kummastakaan.Pitää vaan muistaa käyttää lämmittimiä myös kesällä.Kaukosäätö on oiva laite .Kannattaa hankkia.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit