Boxerin tehot

1 kommentti

Onkohan tällä palstalla kukaan kiinnostunut psa-konsernin pakettiautoista. Tuli näet ostettua uudempi boxeri syksyllä. Ohjekirjassa ja rosyyreissä luvattiin 20 hummaa enemmän kun vanhassa boxerissa. Nyt keväällä laiton vaunun koukkuun ja keskisuomeen niin eihän se jaksa vetää läheskään kun vanha.
Maahantuoja käski viedä huoltoon mutta kaikki on kuulemma ok. Nytten olen kuullut jostain kaverista eteläsuomessa joka on vieny auton dynamometrille niin siinä on 20 hummaa vähemmän kun on luvattu, sitte kun nekin on semmosilla kierrosluku alueilla että ei niistä ole mäissä mitään apua niin ei ole ihme että henkilöautot +vaunu menee mäissä ohi. olisi kiva kun joku kertoisi "virallista" tietoa asiasta ja lastutuksista joita on autoihinsa tehnyt (jotta on saanut ne tehot jotka tehdas on luvannut) missä ja mihin hintaan homma hoituu

  
  • Muutama vuosi sitten Hyundai-Kia konserni joutui maksamaan 30 milj US dollaria korvauksia ryhmäkanteen nostaneille amerikkalaisille autonostajille ilmoitettuaan järjestelmällisesti 10% todellista suuremmat tehot kaikille malleilleen.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit